Kengät Netistä

28 osumaa

Venettini kengät täydentävät lapsesi juhlavan asun

Venettini kengät ovat kuin kaikkein tyylikkäimmät aikuisten juhlakengät – mutta lasten ja nuorten koossa! Nämä ovat jalkineet, jotka täydentävät lapsesi juhlavat asut varmalla tavalla ja lujalla, italialaisen käsityöläisyyden ryydittämällä ammattitaidolla. Olipa sitten kyseessä ristiäiset, häät, rippijuhlat tai mikä tahansa muu juhla, Venettini kengät yhdistyvät jokaiseen lapsen ja nuoren juhlavaan asuun tehden sen tyylillä!

Italialaisena käsityönä valmistetut lasten Venettini kengät

Venettini on italialainen lasten kenkien laatumerkki, joka perustettiin vuonna 1989. Jokainen Venettini kenkäpari valmistetaan suurella rakkaudella ehdottoman laadukkaaksi, mukavaksi ja viimeisen päälle muodikkaaksi. Lisäksi Venettini kengät valmistetaan aitona, perinteisenä italialaisena käsityönä lujalla ammattitaidolla ja ainoastaan kaikkein korkeimman laatuisista materiaaleista. Näistä laatukriteereistään kuuluisa Venettini on pitänyt tiukasti kiinni jo uransa alusta lähtien.

Kaikkiin juhlaviin tilaisuuksiin sopivat Venettini kengät

Venettini kengät sopivat erinomaisesti jokaiseen juhlavaan tilanteeseen, kun kengältä halutaan ehdotonta näyttävyyttä sekä tyylikästä juhlavuutta. Venettini kenkien tyylikkään pelkistetty ilme saa sen sopimaan useisiin eri juhlatyyleihin ympäri vuoden. Kaiken italialaisen tyylikkyyden lisäksi Venettini kengät hankkiessasi lapsesi jalat ovat varmasti mukavasti ja laadukkaasti puettuina myös juhlissakin, eivätkä pienet jalat väsy tutkimaan juhlapaikalta löytyviä mielenkiintoisia kohteita!

Venettini kengät verkossa Footwayllä

Löydä upea, juhlava Venettini-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapselle uudet juhlakengät vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvalta? Venettini kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla mukavat, laadukkaat, italialaisena käsityönä valmistetut kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

73806
SALE
43771-AM
SALE
65027-D
SALE
BX 425
SALE
BX 425
SALE
Coral
SALE
BX 425
SALE
BX349
SALE
73807
SALE
83971
SALE
Jucca
SALE
BX 298
SALE
BX 188
SALE
83849
SALE
83969
SALE
BX157
SALE
BX114
SALE
BX 425
SALE
BX079
SALE
73807
SALE
BX 425
SALE
Shovel
SALE
BX336
SALE
BX 188
SALE
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

28 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK