Kengät Netistä

32 osumaa

Takuuvarmasti tyylikkäät Samsøe Samsøe kengät

Suosittu tanskalainen Samsøe Samsøe –tuotemerkki valmistaa tinkimättömän laadukkaita kenkiä, vaatteita ja asusteita skandinaaviseen tyyliin trenditietoisille naisille ja miehille, sekä jokapäiväiseen arkeen että ainutkertaiseen juhlaan. Laadukkaat, kestävät materiaalit, puhtaat linjat sekä kerrassaan ainutlaatuisen tyylikkäät yksityiskohdat varmistavat, että valitessasi Samsøe Samsøe kengät saat aina jalkaasi kaikkein parasta – takuuvarmalla tyylillä ja loputtomalla viehättävyydellä!

Tanskalaiset Samsøe Samsøe kengät laadukkaista materiaaleista

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa perustettu Samsøe Samsøe on tunnettu muodikkaista designvaatteistaan ja -kengistään. Samsøe Samsøe kengissä yhdistyvät skandinaavinen tyyli, laadukkaat materiaalit, puhtaat linjat sekä jännittävät yksityiskohdat. Tuotemerkin valikoimasta löytyy malleja ja värejä jokaiseen makuun, naisille ja miehille, niin juhlaan kuin arkeenkin. Etsitpä sitten korkokenkiä tai saappaita, löydät ne Footwayltä!

Samsøe Samsøe kengät arkeen ja juhlaan

Samsøe Samsøe kengät viimeistelevät asusi tyylikkäästi. Tuotemerkin kenkävalikoimaan kuuluu runsaasti malleja, jotka tekevät arkisesta asustasi tyylikkään sekä malleja, jotka täydentävät juhlavamman asusi tyylikkäällä varmuudella ja taidolla. Valittavanasi on useita malleja. Miten olisi vaikkapa keltaiset tennarit kesään tai ruosteensävyiset nilkkurit syksyä piristämään?

Samsøe Samsøe kengät verkossa Footwayllä

Samsøe Samsøe on kenkämerkki, joka täyttää kaikki odotuksesi mukavuudesta aina tyylikkääseen, trendikkääseen ulkonäköön! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta ja pääset pian kokeilemaan niitä. Tämä kaikki onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

73806
SALE
43771-AM
SALE
65027-D
SALE
BX 425
SALE
BX 425
SALE
Coral
SALE
BX 425
SALE
BX349
SALE
73807
SALE
83971
SALE
Jucca
SALE
BX 298
SALE
BX 188
SALE
83849
SALE
83969
SALE
BX157
SALE
BX114
SALE
BX 425
SALE
BX079
SALE
73807
SALE
BX 425
SALE
Shovel
SALE
BX336
SALE
BX 188
SALE
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK