Kengät Netistä

36 osumaa

Skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät

Gravis kengät valmistetaan ainoastaan parhaimmista materiaaleista sekä varustetaan useilla fiksuilla ominaisuuksilla. Tämän ansiosta voit olla varma, että Gravis kenkiin pukeutuneena jalkasi pysyvät tyytyväisinä ja olosi mukavana niin jokapäiväisessä arjessa kuin hienoissa juhlissakin. Alun perin skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät ovat todella laadukkaat ja ihastuttavat, sopien useaan eri tyyliin.

Gravis kengät ovat saaneet inspiraationsa lumilautailukulttuurista

Gravis perustettiin vuonna 1998 ja siitä tuli skeittimaailmaan suunnattu, lumilautailukulttuurin inspiroima kenkäyritys, jonka tavoitteena oli jo alusta alkaen luoda markkinoille vaativaan käyttöön suunniteltuja jalkineita. Gravis kengät tunnetaan niiden iskuja vaimentavista sekä ilmaa vaihtavista ominaisuuksista. Lisäksi niiden käytännölliset, kolmikerroksiset pohjat tuovat jaloille niiden tarvitseman optimaalisen tuen. Kenkien takuuvarmasta katu-uskollisuudesta puhumattakaan!

Gravis kengät rentoon ja juhlavampaan pukeutumiseen

Gravis kengät sopivat yhteen niin rentojen farkkujen ja t-paidan, tyylikkäiden chinojen kuin juhlavammankin asukokonaisuuden kanssa. Muiden tennareiden ja kangaskenkien tavoin Gravis kengät sopivat parhaiten käytettäviksi kuivalla kelillä mahdollisimman pitkän elinkaaren saavuttamiseksi. Kenkävalikoimassamme on Gravis kenkiä useissa houkuttelevissa väreissä sekä jännittävissä malleissa. Sopisivatko kenties lumoavan viininpunaiset vaiko suloisen turkoosit kengät sinun tyyliisi?

Gravis kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Gravis kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Gravis kengät ja tilaa ne mukavasti kotoa käsin. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

73806
SALE
BX349
SALE
43771-AM
SALE
73807
SALE
65027-D
SALE
83971
SALE
Jucca
SALE
BX 425
SALE
BX 188
FEW LEFT
BX114
FEW LEFT
BX 425
SALE
Coral
SALE
BX 298
SALE
BX 425
SALE
BX157
SALE
83969
SALE
83849
SALE
BX079
SALE
73807
SALE
BX 425
SALE
BX 425
SALE
BX336
SALE
Mason
SALE
BX 188
SALE
Sivu 1 / 1

36 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK