Kengät Netistä

64 osumaa

China Girl kengät viimeistelevät naisellisen askelluksen

Piristä asua ja arkipäivää China Girlin innoittavilla kenkämalleilla! Iloiset värit ja kauniit kuviot tuovat hymyn niin arkeen kuin juhlaankin – eikä yksityiskohtia puutu. Designissa yhdistyy orientaalisuus ja New Yorkin trendikkyys. Valitse korkeista koroista, espadrilles- tai ballerinakengistä ja monista muista. Valikoimasta löytyy kaikenlaisia malleja niin syys-, talvi-, kevät- kuin kesäkengiksikin.

China Girl kenkien historia ja kohderyhmä

China Girl on nuori kenkäyritys, joka kasvoi nopeasti maailmanlaajuisesti menestyväksi urbaanien naisten suosimaksi brändiksi. Kohderyhmä on laaja; kenkiä suunnitellaan sopimaan erilaisiin tyyleihin niin bisnesmaailmaan kuin yökerhoihin, lounashetkeen ystävien kanssa sekä mukavaan iltapäivään. Kohderyhmää ovat tyylitietoiset naiset, jotka kaipaavat uniikkeja kenkiä, ikään katsomatta. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti monenlaisille naisille uudet suosikkikengät!

China Girl kengät ja brändin monipuolinen tyyli

Korkealaatuisilla valmistusmateriaaleilla China Girl varmistaa jalkineiden mukavuuden ja optimaalisen istuvuuden sekä kengän tyylin kestävyyden. Löydät valikoimasta monenlaisia kenkämalleja monenlaisista materiaaleista valmistettuina. Etsitkö kenties iloisia värejä ja kuvioita tai hohtoa ja naisellisuutta? Etsitkö kauniita korkokenkiä, jotka kestävät myös käyttöä? Ehkäpä valintasi ovat suloiset China Girl ballerinat? China Girl kenkien joukosta löydät nämä kaikki.

China Girl kengät online kaupasta Footwayltä

Me Footwayllä haluamme antaa kaikille asiakkaillemme ihania hetkiä kenkien parissa. China Girl kengät tuovat naisellisuutta uuden omistajan elämään. Nettikaupastamme löydät korkealaatuisia, tyylikkäitä ja uniikkeja malleja hyvään hintaan. Voit tilata China Girl kenkäsi muutamalla klikkauksella, sovittaa rauhassa ja tehdä ostopäätöksen 180 päivän avoimen kaupan aikana. Tilaus ja palautus ovat ilmaisia.

Pout
SALE
73806
SALE
43771-AM
SALE
65027-D
SALE
BX 425
SALE
BX 425
SALE
Coral
SALE
BX 425
SALE
BX349
SALE
73807
SALE
83971
SALE
Jucca
SALE
BX 298
SALE
BX 188
SALE
83849
SALE
83969
SALE
BX157
SALE
BX114
SALE
BX 425
SALE
BX079
SALE
73807
SALE
BX 425
SALE
Shovel
SALE
Sivu 1 / 2

64 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK