Brako Kengät Netistä

1 osumaa

Luo persoonallinen tyyli jalassasi BRAKO kengät

Haluaisitko jalkaasi sopivat ja laadukkaat kengät? Siinä tapauksessa BRAKO-merkkiset kengät saattavat olla juuri oikea valinta sinulle. BRAKO on espanjalainen naisille suunnattu kenkien valmistaja. Se tarjoaa nykypäivän tyylitellylle naiselle upeita kenkiä, joilla ilmaista itseään. BRAKO-nainen erottautuu muista persoonallaan, henkilökohtaisella ja varmalla tyylillään sekä itsenäisellä asenteellaan. BRAKO-mallisto on syntynyt matkustuksen, tutkimisen, kuuntelemisen, oppimisen ja asiakkaisiin tapahtuvan jatkuvan yhteydenpidon tuloksena. Tavoitteena on luoda sellaisia kenkiä, jotka sopivat jokaiselle naiselle, heidän persoonallisuutensa mukaan, kuljettaen heitä läpi jokaisen jännittävän päivän.

Arvot ja BRAKO kenkien menestystarina

Calzados Évori aloitti BRAKOn tarinan luomisen. BRAKOa pidetään nuorena ja dynaamisena merkkinä, jolla on kolme tärkeää arvoa kulmakivinään:- Muodin suunnittelu ja mukauttaminen tyyliin- Tuotteiden laatu, aina raaka-aineiden tarkasta valinnasta mukavien ja laadukkaiden kenkien valmistusprosessiin asti- BRAKOn muotoilussa ja mukavuudessa tehdään unelmien kengistä tottaBRAKO on kasvanut näiden arvojen myötä kansainväliseksi kenkämerkiksi. Nykyään BRAKOn löytää jo mm. Ranskasta, Belgiasta, Saksasta, Tanskasta, Italiasta, Ruotsista, Suomesta ja USAsta.

BRAKOlta löytyy kenkiä naisille. Kengät ovat naisellisia, kaupunkilaiselämään suunniteltuja ja moderneja. Kengissä yhdistyvät vapaus, itsenäisyys ja mukavuus. BRAKO ei ole ainoastaan laadukas jalkine, vaan myös persoonallinen ajattelutavallaan ja elämäntyylillään. Kengät on tehty naisille jotka kävelevät ylväästi ja näyttävästi, kantaen kenkiään tyylillä ja tietäen mitä haluavat. BRAKOn kengät sopivat naisille, jotka eivät tyydy aivan tavanomaiseen, vaan haluavat kengiltä pieniä laadukkaita yksityiskohtia ja ovat tietoisia muodin trendeistä sekä osaavat mukauttaa ne omaan tyyliinsä.

Valitse itsellesi uniikit ja ympäristöystävälliset BRAKO kengät

BRAKO tarjoaa nykypäivän naiselle mahdollisuuden tulkita ja ilmaista itseään uudella tavalla. Nainen kantaa BRAKO kenkiään tyylillä ja arvokkaasti, hän haluaa tuoda omaa persoonallisuuttaan esille kenkien avulla. Kengät on valmistettu laadukkaasta nahasta, joten mukavuus jaloissa on taattu. Merkille on tärkeää käyttää kengissään ympäristöystävällisiä materiaaleja. Ympäristöystävällinen käyttäytyminen on kaikki kaikessa. BRAKO näyttää mallia muille kenkävalmistajille, miten ympäristöystävällinen valmistaminen kenkien osalta tekee maailmastamme paremman elää. Vuodesta 2009 alkaen BRAKO on kierrättänyt 36 tonnia paperia ja pahvia, mikä vastaa 600 puuta, ja sitä kautta säästänyt 10 miljoonaa litraa vettä. Kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä materiaalista. Brändin päämääränä on luoda persoonallisia kenkiä erityylisille naisille, jotka haluavat kulkea näyttävät kengät jalassaan ympäri maailmaa. BRAKOn kenkävalikoimasta löytyy kenkiä jokaiseen tilanteeseen. Jokainen kenkä on kuosiltaan uniikki. Jos haluat säväyttää erilaisilla kengillä, valitse BRAKO kengät jalkaasi.

BRAKO kengät netistä Footwayltä

Päästä oma persoonallisuustesi valloilleen, ja laita jalkaasi BRAKO kengät. Meiltä Footwayltä saat nopean toimituksen ilman toimituskuluja. Myös palautuskulut ovat ilmaiset, joten jos sinusta tuntuu, että kenkä ei istu jalkaan, voit palauttaa ne kuluitta meille. Kaiken lisäksi saat tämän 180 päivän avokaupalla.

Fortuna
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK