Boss Orange - Hugo Boss, Kengät

2 osumaa

Boss Orange – Hugo Boss kengät ovat nuorekkaan modernit

Boss Orange -mallistoa kuvastaa urbaanius, modernius ja itsevarmuus. Kaupunkilainen elämäntapa huokuu malliston tuotteista hyvin selkeästi. Boss Orange -tuotteissa on modernia rokahtavuutta, mutta tyyli on silti pidetty klassisena. Mallisto on suunnattu hiukan nuoremmalle kohderyhmälle. Vaatteissa on nähtävissä kuvioita ja erilaisesia printtejä. Tämän malliston kokoelma on nimenomaan suunniteltu arkiseen käyttöön. Boss edustaa elegantteja ja laadukkaita premium-tuotteita, ja niitä kuuluu myös Orangen valikoimaan. Bossin tuotteet ovat klassisia ja sopivatkin sen vuoksi moneen tilanteeseen. Luo itsellesi urbaani ja trendikäs tyyli Boss Orange kengillä.

Boss Orange – Hugo Boss kengät tuovat pientä särmää arkipäivän lookiin

Saksalainen Hugo Boss perusti yrityksen Metzingenissä vuonna 1924. Hugo Boss, tai Boss, kuten merkki ehkä paremmin tunnetaan, valmistaa premium-vaatteita, -kenkiä ja muita asusteita. 1950-luvulla valmistettiin ensimmäiset miesten puvut ja siitä hurja menestys muotialalla alkoikin. Kenkien valmistuksen Boss aloitti vuonna 2004. Boss Orange -mallisto lanseerattiin vuonna 1999 ja siitä lähtien yleisö on ottanut sen hyvin vastaan.

Boss Orange – Hugo Boss kengät monessa tyylikkäässä mallissa

Yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi. Bossin kauppoja löytyy ympäri maailmaa, jopa yli 120 maasta. Mallistoista löytyy niin naisille, miehielle kuin lapsillekin valittavaa aina vaatteista hajuvesiin. Yritys kuuluu lapsille suunnattuun CWF-konserniin muiden tunnettujen muotialan yritysten kanssa, kuten Marc Jacobs ja Burberry. Merkille on tärkeää noudattaa valmistuksen osalta hyväksi havaittuja perinteitä ja se pyrkiikin panostamaan laadukkaisiin materiaaleihin. Kenkien materiaalina käytetään pääasiassa nahkaa.Boss Orange -mallistoon kuuluu kenkien osalta seuraavia tuotteita:-tennarit-kävelykengät-juhlakengät

Boss Orange – Hugo Boss kengät säilyttävät suosionsa

Bossin mallistoon kuuluu Boss, Boss Orange, Boss Green ja Hugo. Boss Orange mallistosta tulikin nopeasti suosittu juuri sen rentouden vuoksi. Mallisto on suosittu myös sen takia, että se on helppo yhdistää muiden arkiasusteiden kanssa. Hugo Bossin tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita ja tyylikkäitä, ja samaa linjaa jatkaa Orange-mallistokin arkisella otteella. Orange-mallistosta löytyy kenkiä niin miehille kuin naisille arkiseen käyttöön, trendikkäillä yksityiskohdilla ja korkealaatuisella tyylillä varustettuna. Ulkoasu kengissä on klassisen puhdas. Malliston kenkiä on äärettömän helppo yhdistää muihin vaatteisiin ja asusteisiin. Voit nauttia hiukan elegantimmasta tyylistä vapaa-ajallakin, laittamalla jalkaasi esimerkiksi suloisen kauniit Hugo Boss ballerinat. Mallisto on täydellinen yhdistelmä persoonallisuutta ja tyylikkyyttä.

Boss Orange – Hugo Boss kengät netistä Footwayltä

Boss Orangen kenkiä löydät meiltä Footwayltä. Meiltä saat nopean toimituksen kengillesi 180 päivän avokaupalla. Sekä toimitus, että palautus on meillä täysin ilmaista, joten ostosten teko meillä Footwayllä on todella helppoa. Jos haluat olla huippumuodikas ja urbaanin cool, käy tutustumassa valikoimaan ja löydä tämän kauden Hugo Boss kengät itsellesi. Toivomme, että ostokokemuksesi meillä on mitä parhain ja sen vuoksi haluammekin olla apunasi, jos sinulla on jotain kysymyksiä liittyen tilaukseen tai toimitukseen.

Souta Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Syndie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Souta Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Syndie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK