Kengät Netistä

110 osumaa

Omaleimaisen muodikkaat Shoe Shi Bar kengät

Fantastista! Tämän omaleimaisempaa ja muodikkaampaa kenkää saa etsiä! Tanskalainen Shoe Shi Bar on jotain uutta ja ihmeellistä. Kenkämerkki on onnistunut luomaan oman uniikin tyylinsä sekoittamalla skandinaaviseen muotoiluunsa ainutlaatuista twistiä sekä Italian että Afrikan inspiroimana. Lopputuloksena on upea mallisto, jonka uniikit helmet loistavat joko hillityissä värisävyissään tai jännittävissä kuoseissaan.

Shoe Shi Bar kengät tanskalaista designia

Samir Souid kasvoi muotialalla työskentelevän isänsä kanssa ja sai pienestä pitäen kiinnostuksensa kenkiin kuljettuaan usein isänsä mukana töihin. Vuonna 2001 harrastuksesta ja intohimosta tuli Souidin ammatti hänen perustaessaan Shoe Shi Bar –tuotemerkin. Kengät ovat tulleet tunnetuiksi muotipiireissä ja tänä päivänä Shoe Shi Bar kengillä on lukuisia faneja ympäri Euroopan.

Joka päivään tyylikkäänä Shoe Shi Bar kengissä

Shoe Shi Bar kengissä yhdistyvät skandinaavinen tyylikkyys sekä italialainen ja afrikkalainen inspiraatio. Jalassa ehdottoman mukavat, ilmeeltään modernin trendikkäät Shoe Shi Bar kengät houkuttelevat upealla mallistollaan. Tuotemerkin kenkävalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin; lyhyt- ja pitkävartisia tennareita, saappaita, sandaaleja... Shoe Shi Bar kengät yhdistyvät kaikkiin arkisiin asuihisi ja osa malleista myös juhlaviin asukokonaisuuksiin. Onko valintasi kenties Shoe Shi Bar bootsit, vai joku muu brändin upeista malleista?

Shoe Shi Bar kengät verkossa Footwayllä

Omaleimaisen muodikas Shoe Shi Bar ihastuttaa kenkävalikoimassamme skandinaavisen tyylikkyyden sekä italialaisen ja afrikkalaisen inspiraation yhdistävillä malleillaan! Shoe Shi Bar on ainutlaatuinen ja takuulla muodikas kenkä. Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Lisa Slide 400 Navy
FEW LEFT
026EKKW020 Blue
FEW LEFT
Semmy Slip Skin Beige
FEW LEFT
Celia Boot Black
FEW LEFT
Mandy Bootie 001 Black
FEW LEFT
Bice Pump Nude
FEW LEFT
Netta Navy
036EK1W043 Black
FEW LEFT
Yendis Slip On Blue
FEW LEFT
Stitchy mule Red
FEW LEFT
Stitchy Mule Red
FEW LEFT
Birkin Sandal 001 Black
FEW LEFT
026EK1W048 Black
FEW LEFT
Sandrine White
Star Lu Nude
Nil Sandal 001 Black
FEW LEFT
Sara
FEW LEFT
016EK1W037 Beige
FEW LEFT
Netta White
Chelo Grey
Dida Loafer Navy
FEW LEFT
Sita Lace Up Navy
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

110 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK