Kengät Netistä

11 osumaa

Boss – Hugo Boss kengät huippulaadulla

Monelle meistä Hugo Boss -merkkinä tarkoittaa ylellistä laatua, korkeaa tyyliä, klassisesti räätälöityjä vaatteita ja laadukkaita kenkiä, ja sitähän Hugo Boss haluaakin olla. Boss on tyylitietoisten ja laatua arvostavien valinta. Mallisto tarjoaa laatua ja ylellisyyttä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Bossin tuotteissa korostuu ylellisyys ja ainutlaatuisuus. Bossin tuotteisiin kuuluu vaatteita, kenkiä ja muita asusteita. Boss on tuoteperheen sydän, josta kaikki on saanut alkunsa. Boss edustaa elegantteja ja laadukkaita premium-tuotteita. Tuoteperheeseen kuuluvat vielä Boss Orange, Boss Green ja Hugo, jotka takaavat, että kaikille löytyy valikoimasta se itselleen sopivin tuote. Hugo Boss kengät jalassa tunnet olevasi tyylikäs, kuljitpa sitten kaupungin kadulla tai saariston kallioilla.

Boss – Hugo Boss kengät ovat saksalaisia klassikkotuotteita

Saksalainen Hugo Boss perusti yrityksen vuonna 1924. Hugo Boss, tai Boss, kuten merkki ehkä paremmin tunnetaan, valmistaa premium-vaatteita, -kenkiä ja muita asusteita. Ensimmäiset miesten puvut tulivat 1950-luvulla ja siitä lähtien brändi on noussut aina vain ylöspäin, pitäen pintansa yhtenä tunnetuimpana premium-merkkinä. Kenkien valmistuksen Boss aloitti vuonna 2004. Yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi. Bossin kauppoja löytyy ympäri maailmaa, jopa yli 120 maasta ja yrityksen liikkeiden loisteliaat näyteikkunat saavat usein ohikulkijan haukkomaan henkeään. Merkille on tärkeää noudattaa valmistuksen osalta hyväksi havaittuja perinteitä ja se pyrkiikin panostamaan laadukkaisiin materiaaleihin. Kenkien materiaalina käytetään pääasiassa nahkaa. Tämän vuoksi tuotteet kestävät pitkään.Tuoteperhe muodostuu neljästä mallistosta:- Boss- Boss Orange- Boss Green- HugoBossia kuvastaa moderni hienostuneisuus ja laadukas pukeutuminen. Boss Orange -mallistoa voidaan kuvailla urbaaniksi, iloiseksi ja viileän makeaksi, joka sopii hyvin arkipäiväiseen käyttöön. Boss Green tuo esille rentouden, urheilullisuuden ja raikkauden. Hugosta löytyy edistyksellisyyttä, luovuutta ja persoonallisuutta.

Boss – Hugo Boss kengät jalassa luksusta elämään

Mallisto tarjoaa moderneja kenkiä niin vapaa-ajalle kuin töihin, sekä sivistyneessä että sporttisessa hengessä. Modernit yksityiskohdat yhdistyvät klassisiin yksityiskohtiin, jotka saavat aikaan ajattoman ja upean kokonaisuuden. Kenkiä on helppo yhdistää niin Bossin vaatteiden ympärille kuin muiden vaatteidesi kanssa, juurikin niiden ajattomuuden takia. Kengät tuovat asukokonaisuuteesi sitä kaivattua luksusta, joka piristää päivääsi. Tunnet itsesi itsevarmemmaksi pukeutumalla merkin vaatteisiin ja kenkiin. Hugo Bossin kengissä tunnet itsesi hyvin puetuksi, mutta silti sinulla on mukavat ja muodikkaat kengät jalassasi. Testaa vaikka sujauttamalla jalkaasi upeat Hugo Boss loaferit: et halua ottaa niitä enää jalastasi!

Boss – Hugo Boss kengät netistä Footwayltä

Myös meiltä Footwayltä löydät kaikki Bossin kategoriat ja useita satoja kenkämalleja Bossilta, joten jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy varmasti toimivat kengät. Älä jää huomaamattomaksi, vaan laita jalkaasi tyylitietoiset huippulaadukkaat Boss kengät. Merkkiä käyttäessäsi voit olla varma, että ihailevat katseet kohdistuvat sinuun. Tilaa siis nyt Footwayltä kauden tyylikkäimmät kengät nopealla toimituksella, ilman toimitus- ja palautuskuluja sekä 180 päivän avokaupalla.

12-8365V Aliseo Nero
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Eileen Patent Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
301
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Maddie-P
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E3-2057 273 Earth
MUUTAMA JÄLJELLÄ
19
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jamie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jamie Nero
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E38407
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32057
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32054
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK