Boras Kengät Netistä

0 osumaa

Laita sporttiset Boras kengät jalkaasi

Haluat varmasti, että kenkäsi ovat mukavat jalassa ja että ne näyttävät hyältä. Boras kengät ovat hyvät jalassa ja ne ovat tyylikkäät. Boras kengät ovat ajattomat ja niiden puhdas muotoilu sallii käytettävyyden minkä tahansa asun kanssa: ne sopivat niin juhlavampiin kuin arkisempienkin asukokonaisuuksien kanssa. Boras kenkiä voit käyttää koko päivän ja niillä on erinomainen hinta/laatusuhde.

Boras kengät on tehty korkealaatuisista materiaaleista

Boras on nuorekas ja dynaaminen kenkämerkki, joka valmistaa sporttisen klassisia kenkiä, kuten tennareita. Yritys on perustettu vuonna 1997. Nykyään se on levinnyt jo yli 20 maahan. Yritys rantautui ensin Saksan markkinoille skeittikengillään. Myöhemmin kenkävalikoima laajeni myös muihin kenkämalleihin.

Rennot Boras kengät sopivat hyvin asuun kuin asuun

Jos haluat itsellesi kauniit tennarit, jotka sopivat asuun kuin asuun, kannattaa satsata Boras kenkiin. Tarjolla on upeita värejä kuten lilaa, sinistä ja punaista, sekä hieman hillitympiä värejä kuten mustaa ja harmaata. Mukavilla ja siisteillä Boras kengillä voit rakentaa oman persoonallisen asukokonaisuutesi. Mallistosta löytyy kenkiä niin miehille, naisille kuin lapsille. Borasin kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.

Footway – Boras kengät netistä

Footwayltä tilaaminen on helppoa ja mukavaa. Löydät myös Boras kengät Footwayn valikoimasta. Meillä Footwayllä toimitus ja palautus ovat ilmaiset. Voit myös kaikessa rauhassa sovitella kenkiä kotonasi, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×