Bootsit

29 osumaa

Kenkiä kaikille

Suomessa on kylmä melkein vuoden ympäri. Saamme ehkä nauttia muutamista aurinkoisista päivistä jos hyvin käy kesällä. Joten mistä meidän pitäisi sitten iloita? Voiko tämä kylmä ilmasto ja pimeä syksy ja talvi-illat tarjota meille jotain hyvää? Voi hyvinkin, vastaus on kengät.

Footwaylla rakastamme kenkiä. Klassisia ja kauniita ja käytännöllisiä kuin monipuolisiakin. Meiltä löytyy malleja Dr.Martenseilta, Blundstonelta, Clarksilta, Vagabondilta, Timberlandilta ja monelta muuta vaellukselle tai lauantai-iltaan kaupungille. Nyt onkin aika ostaa kengät syksyyn jotta varpaat pysyvät lämpiminä. Jeesuksellakin oli kengät tuhansia vuosia sitten takaperin, mongolialaisillakin oli kengät jalassaan kun valloittivat puoli maapalloa. No, ehkä niin kauas meidän ei kuitenkaan pitäis mennä, mutta klassiset mustat nahkasaappaat tulevat armeijasta ja sotilasmaailmasta sen jälkeen ne tulivat tutuiksi punkrokkareiden maailmasta.

Punkkareilta kotitalouksiin

Aika hauskaa että jokin todella epäsotilaallinen ryhmä kuten punkkarit ja anarkistit valitsivat nämä kengät omaksi trademarkikseen. Näiden aikojen jälkeen löysivät nämä kengät myös kotiin tavallsiten ihmisten vaatekaappeihin. Dr.Martens oli muutama vuosi sitten maaillman kahdeksanneksi eniten kasvava yritys Isossa-Britanniassa, kiitos siitä suurelle yleisölle jotka tajusivat näiden klassisten kenkien hienouden. Nyt markkinoilla on myös paljon muita merkkejä jotka saavat katseet kääntymään. Kuka nyt ei haluaisi paria Chelsea buutseja tai klassisia Timberland buutseja? Joten älä harmistu vaikka aurinko alkaakin laskea aiemmin ja aiemmin lokakuussa, tai ehkä aiemmin. Sen sijaan voit tanssia sadetanssia syksyn kunniaksi ja istuutua koneen ääreen ja löytyää upein pari itsellesi meidän kotisivuiltamme. Syksy ja talvi ovat sinun ystäviäsi. Kaulahuivit, rotsit, farkut ja pörröiset villapaidat täydellisesti tälläisten kenkien kaveriksi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
561290 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK