Vaelluskengät

578 osumaa

Vaelluskengät johdattavat sinut todellisiin seikkailuihin

Vuoristopurojen ylitykset ja kivikkoiset tunturimaastot vaativat paljon jaloiltasi - ja myös kengiltäsi. Henkeäsalpaavan kauniit Lapin maisemat ovat kaiken vaelluksen ja vaivannäön arvoisia, mutta saadaksesi kaiken irti näistä uskomattomista kokemuksista tulee sinun valita jalkaasi tekniset, mukavat ja täydellisesti istuvat kengät. Luonnon helmassa liikkuessa unohtuvat maiset murheet ja mieli lepää, et siis tarvitse hiertäviä kenkiä pilaamaan iloasi. Suuntaatko mieluummin Itävallan ylhäisiin vuoristoihin vai norsusafarille Afrikkaan - meiltä löytyy tarvitsemasi kenkäpari! Miellyttävä kenkä on jokaisen onnistuneen retken tai vaelluksen kulmakivi, siksi ne tulisi valita huolella ja harkiten, jotta ne parhaiten palvelisivat sinua!

Vaelluskenkä vuorille ja aavoille

Uudet kengät, eritoten vaelluskengät, on syytä valita huolella ja sillä tavalla, että ne parhaiten palvelevat sekä käyttäjäänsä että käyttötarkoitustaan. Korkeat, saapasmalliset nahkaiset vaelluskengät eivät ehkä ole parhaasta päästä esimerkiksi maastojuoksulenkillä - ne taas palvelevat parhaiten tarkoitustaan, silloin kun nilkkasi todella tarvitsevat tukea, kuten esimerkiksi kivikkoisilla poluilla tai pienten purojen ylityksessä. Pohjan profiili on myös ensiarvoisen tärkeää valittaessa vaelluskenkää, sillä Alppien vuoristomaisemat vaativat erilaisen profiilin kuin esimerkiksi Hämeen kangasmetsät. Lumisissa ja märissä, mutaisissa olosuhteissa nahkaiset Gore-Tex -vaelluskengät pitävät jalat kuivina ja lämpiminä, kun taas kuumalla ilmalla ohuempi nahkakenkä tai nylon-pintainen kenkä voi olla miellyttävämpi jalassa.

Vaelluskenkä, joka kestää isältä pojalle

Oikeanlainen huolto ja hoito auttaa pitämään kengät kuosissaan ja vedenpitävinä vuosikymmeniä. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää puhdistaa kengät käytön jälkeen kaikesta liasta ja pestä, öljytä, vahata tai muuten kyllästää aika ajoin. Jokainen materiaali tarvitsee erilaista huolenpitoa. Siksi ostaessasi uuden vaelluskenkäparin sinun tulisi ottaa myös selvää, miten pidät parhaiten huolta uudesta investoinnistasi. Myös Gore-Tex -pinnoite on syytä uusia tarvittaessa - sen saa tehtyä helposti suihkuttamalla Gore-Tex -kalvoa puhtaiden kenkien päälle. Näin kengät pysyvät vettä ja likaa hylkivinä – näin ollen pääset aina kotiin kuivin jaloin. Jos vaelluskengissä on kumiset pohjat ja suojat, ne on syytä täyttää silikonilla vuosittain ja näin estää kumin halkeaminen ja kenkien rikkoutuminen. Huomioitavaa on myös että kenkien nauhat tulisi aika ajoin uusia, sillä jos nauha antaa periksi kesken kiperän kiipeilyn, on se todella ärsyttävää.

Osta vaelluskengät nyt Footway.fi:stä

Laajasta vaelluskenkävalikoimastamme löydät varmasti jalkaasi sopivat ja käyttötarkoitustasi palvelevat vaelluskengät. Miksipä et hankkisi kunnon kenkiä saman tien koko perheelle, ja niin perheesikin pääsee mukaan seikkailuun Afrikan safarille tai Itävallan Alpeille. Nyt se käy helposti ja näppärästi, sillä tarjoamme jopa 180 päivän vaihto- ja palautusoikeuden kaikille kengille. Lisäksi toimitamme ne ilmaisen ja todella nopean toimituksen, joten voit olla varma, että pääset nauttimaan uuden uutukaisista kengistäsi välittömästi.

Nolvik Navy
Sport5 Pink
NEWS
Nolvik Khaki
FEW LEFT
Ulli Brown
FEW LEFT
Sivu 1 / 10

578 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK