Talvisaappaat

262 osumaa

Yhdessä vaiheessa niitä oli saatavilla vain Australiassa.Kaukana sekä catwalkeilta, julkkiksista että himoitsevilta katseilta. Sittentapahtui jotakin - ja Ugg-kenkiä näkyi joka puolella. Australialainen merkki eiluonut pelkästään trendiä, vaan ilmiön. Tänä päivänä lampaannahkasaappaat ovathyvin halutut ja monet merkit ovat antaneet oman tyylikkään leimansa kengille.Tähän olemme koonneet kaikki merkkimme ja voit valita Ugg-, Shepherd-, Duffy-ja monien muiden kenkien joukosta.

Miksi lampaannahka?

Lampaannahka on hyvä monellatapaa. Materiaali muun muassa imee kosteutta, joten jalat pysyvät lämpiminä jakuivina, vaikka sataisi vettä tai jalat hikoaisivat. Villan kuitujen ansiostavilla tuntuu kuivalta, vaikka siinä olisi jopa 35 prosenttia kosteutta. Se johtuusiitä, että se luovuttaa energiaa, kun se vastaanottaa kosteutta. Lampaannahkavapauttaa imemäänsä kosteutta ilmaan jopa seitsemän kertaa nopeammin kuinsynteettiset materiaalit! Toinen vaikutus on, että meidän oma lämpötilammepysyy tasaisena, minkä ansiosta emme hikoile niin paljon villassa ja karitsan-ja lampaannahassa. Muita etuja on se, että materiaali on helppohoitoista - ontietysti olemassa syy siihen, että uuhet, karitsat ja pässit viihtyvät ulkonasäästä huolimatta. Niiden villa on tavallaan itsestäänpuhdistuvaa luonnollisenrasvan ansiosta. Usein riittää, että tuulettaa lampaannahkakengät, jotta nepysyisivät raikkaina pitempään. Voimme jatkaa. Se on täynnä etuja: materiaalion mukavantuntuista ihoa vasten, vastustuskykyinen bakteereille, aktivoiverenkiertoa ja immuunijärjestelmää. Ja materiaali ei tunnu kylmältä läheskoskaan.

Yhdistä lampaannahkasaappaasi

Hieman riippuen kenkien mallista, voit yhdistellälampaannahkasaappaita hyvin vapaasti. Hieno juttu testattavaksi on yhdistääkengät ihonväriisi - se antaa sinulle luonnollisen lookin, joka tuo hyvinesille muut vaatteesi. Pitkät neulepuserot ovat toinen nappivalinta - mieluitenharmaana tai beigenä. Voit myös kokeilla yhdistää kengät kauniiseen bleiseriintai miksei lyhyeen bomber-takkiin? Kuviolliset puserot sopivat hyvin yhteenlampaannahkakenkien kanssa ja jos haluat irrotella, voit kokeilla hapsutakkia.

Hoida lampaannahkasaappaitasi

Jos lampaannahkasaappaidesi ulkopinta on mokkaa,tulee sinun toimia kuten aina: vaikka kyllästäisit kengät, mokka ei oleihanteellinen käytettäväksi lumessa ja sateessa. On olemassa riski, ettäsaappaasi menettävät muotonsa ja näyttävät hieman nuhjuisilta, jos käytät niitäräntäsateessa ja ne altistuvat tiesuolalle. Vältä sellaista. Jos ulkopinta onsen sijaan käsiteltyä nahkaa, kengät pitäisi kyllästää ja voit hyvälläomallatunnolla käyttää niitä märässä ja lumisessa säässä - edellyttäen, ettähuollat niitä säännöllisesti.
Sivu 1 / 5

262 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×