Lämminvuoriset Kengät

951 osumaa

Talven mukana tuleelämpö

Meidän pohojisessakirpakassa talvessa tarvitsemme talvikenkiä jotka lämmittävät, jotka ovatvillaisia, vuorattuja ja vettä hylkiviä. Tarvitsemme myös tohveleita jotkalämmitävät tassujamme kun tulemme kotiin. Valitse esimerkiksi pari erittäinlämpimiä ja hyvännäköisiä Timberlandeja, Moonbootseja tai pari ihaniatohveleita jotka on valmistettu lampaannahasta Sheperdiltä tai UGG:ilta.

Älä anna kylmyyden estää

Tiedämme kyllä mikäsaattaa viedä meidät kotiin liian aikaisin hienona syys- tai talvipäivänä. Jep,jäätyneet varpaat. Sen tunteen joka estää meitä leikkimästä lumipallosotaa,hyppimästä lehtikasoihin ja vie meidät aiemmin kotiin kävelyretkeltä, emme saaantaa sille valtaa.

Lämpimät naisille

Naisille löytyyhuippumerkkejä kuten Emma, Rieker, Shepherd ja Wildflower. Kaikki ovaterilaisia tyyliltään ja persoonallisuudeltaan. Ja jos haluat vaikkapa heittääpäällesi talvitakin ja kunnon talvikengät hanki itsellesi tässä tapauksessalämpimästi vuoratut kengät! Laita laukkuusi ballerinat jotta voit tanssahdellaniillä myös talvella tanssilattialla.

Lämpimät miehille

Miesten suosituimmatmerkit ovat Senator, Lacoste, Viking ja Sorel. Aika hassua, sillä Lacoste eiehkä lähtökohtaisesti tule ensimmäisenä mieleen kun pohditaan lämpimiä  kenkiä. Nykyään moni kesäisempi merkki onhalunnut alkaa valloittaa myös talvimarkkinoita jolloin myös Fred Perry,G-Star, Björn Borg ja monet muut ovat tehneet omat talvimallistonsa. Kunhanvarpaat pysyvät lämpiminä pärjäät hyvin pohjolan talven läpi.

Lämpimätlapsille

Jos jotkut rakastavatvuorellisia kenkiä ne ovat lapset. Ja kenelle muulle ne passaisivatkaanparemmin? Lapset saattavat olla ulkona tuntikausia ja leikkiä lumessa. Joskustäytyy kuitenkin tulla sisälle nauttimaan lämmin kuppi kaakaota. Meidänsuosituimmat vuorelliset kengät lapsille löytyvät Kavatilta, Vikingiltä jaVincentiltä. Toivokaamme siis lumentäyteistä talvea että lapsoset voivat tehdätaas lumiukkoja!

Sivu 1 / 16

951 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×