Bootsit

52 osumaa

Ihanan mallisia pitkävartisia kenkiä on olemassa paljon ja tietenkin niistä löytyy jotain kaikille meille, jotka rakastamme korkeavartisia kenkiä, lähinnä saappaita. Tähän olemme valinneet lämpimiä, korkeavartisia ja kauniita saappaita, jotka lämmittävät hyvin kylminä talvipäivinä.

Tässä voit nautiskella sellaisista tuotemerkeistä, kuten Ecco, Ilse Jacobsen, Bogs, Sorel, Viking, Timberland ja monet muut. Niille kaikille on yhteistä se, että niiden tarkoitus on jalkasi lämpimänä pitäminen ja että niissä on vähän vartta.

Kenkiä isoille ja pienille

Tästä löydät lapsille monen tuotemerkkisiä: muun muassa Superfit, Viking ja Kavat tekevät pitkävartisia kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti pitkiin päiviin ulkona lumessa. Superfitistä on tullut erinomaisen suosittu muun muassa lääkäreiden kanssa tehdyn yhteistyön vuoksi. Kengissä on kiinnitetty suurin mahdollinen huomio kasvavaan jalkaan, kyseessähän on pienokaisten jalat. Kokonaista 98 prosenttia haastatelluista lastenlääkäreistä ja ortopedeistä antaa Superfitin laadulle parhaan arvosanan. Kenkiä testataan säännöllisesti niin, että lapsesi voisi todella nauttia olostaan Superfit-kengissä. Tuotemerkissä on muun muassa käytetty paljon aikaa ja keskitytty siihen, että kengät hengittäisivät, koska lasten jalat hikoavat enemmän kuin aikuisten jalat. Kengät, jotka eivät poista tehokkaasti kosteutta, saavat aikaan sen, että jalat palelevat enemmän.

On tässä toki muitakin kuin vain lastenkenkiä. Tanskalainen tuotemerkki, Ilse Jacobsen, tekee useita korkeavartisia saappaita, jotka helpottavat elämää syys- tai talviauringossa. Tyylipuhtaalla suunnittelulla ja kestävillä materiaaleilla tyhdyt kengät sopivat yhtä hyvin kaupunkiin kuin myös maalle lehtien ja puiden sekaan.

Yhdistele talveksi

Yhdistele korkeat saappaasi kauniilla kapealahkeisilla farkuilla ja pitkällä, kauniilla päällystakilla - sitten olet valmis talveen. Jos pidät urheilullisemmasta muodista, niin silloin sopivat korkeavartiset saappaat, varsinkin talvisemmat mallit, täydellisesti yhteen paksun, ihanan talvitakin kanssa, esimerkiksi Nike tai Peak Performance -mallistosta. Ja säätieteilijöiden mukaan niitä tarvitaan: talvesta 2016 ennustetaan tulevan oikein kylmä, niin että tarvitset korkeavartisia, lämpimiä saappaitasi!

Vahvista pitoa Icebug-kengillä

Selvitäksesi talvesta 2016, sinun pitää tutustua Icebug-kenkiin. Icebug-kengissä ja saappaissa on erittäin hyvä pito. Icebug on nimittäin erikoistunut siihen ja niistä tulee paras ystäväsi, kun talven liukkaat muistuttavat itsestään. Yhtiö perustettiin Göteborgissa vuonna 2001 ja he ovat siitä lähtien panostaneet hyvään pitoon - sekä kesä- että talvikengissä. Monet kilpailijat, muun muassa Saarelta saarelle -kilpailuissa tai muissa Uintijuoksukilpailuissa arvostavat kenkiä niiden loistavan pidon vuoksi.

Tästä meidän korkeavartisten saappaiden valikoimastamme löydät yli 250 paria kenkiä. Tarkoittaako se sitä, että ehkä näistä löytyy sinun uusi talvisuosikkisi?

Fiskeby XC Black
Tex Boot Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ulli Yellow
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Frost Blue
Tex Boot Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Donny Black
Aveny Dk.brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anna Cognac
Flisa Ep Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Laurie Kitty
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hammar EP Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nano Red 20
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tinka EP Pink
Asko Ep Light Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ulli Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ghibly-E Rosa Antico
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hammar EP Light Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Timber Mustard
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Su Vale Boot Dark Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Saturnus Bluet Kombi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pumla Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
PBD 7071 Beige Scuro
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edsbro EP Blue
Neo Black
Prewalker Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tinka EP Yellow
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Aveny Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
2011-101 Dusty brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Gram Cognac
Sivu 1 / 1

52 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK