Kengät, Musta

1 osumaa

Mustat kengät täydentävät viileän kauden pukeutumisen

Mustat varrelliset kengät ovat viileämpien säiden saapuessa tyylikäs, lämmin ja mukava tapa pukeutua. Vaikka mustien kenkien, erityisesti varrellisten sellaisten, innokkaimmat ja uskollisimmat kannattajat käyttävät tätä kenkämallia vuoden ympäri, ovat juuri syksyn ja kevään viileät kuukaudet ihanteellisinta aikaa mustien kenkien käyttämiseen. Tutustu valikoimaamme, joka koostuu useiden tunnettujen merkkien, kuten Vagabondin, Gantin, Riekerin,Uggin, Eccon ja monen muun merkin mustista varrellisista kengistä. Uskomme, että tulet yllättymään positiivisesti!

Valinnan varaa malleissa ja materiaaleissa

Mustia kenkiä yhdistää keskikorkean varren lisäksi ainoastaan musta väri. Muilta osin mallit ovat hyvin vaihtelevia nauhallisista mustista kengistä aina sivuvenykkeillä ja -vetoketjuilla varustettuihin versioihin asti. Materiaali mustissa kengissä on mallista riippuen joko aitoa tai keinonahkaa, mutta jopa kumisia mustia kenkiä on saatavilla. Useimmat mallit ovat tyyliltään varsin pelkistettyjä, mikä antaa tilaa muulle pukeutumiselle.

Footwayltä parhaat mustat kengät

Mustat kengät varrellisena mallina löydät kätevimmin meiltä Footwayltä. Kattava valikoimamme sisältää malleja joka makuun, joten uskomme sinun löytävän niiden joukosta oman suosikkisi. Muistathan reilut tilausehtomme, jotka sisältävät jopa 365 päivän avokaupan ja ilmaisen palautuksen. Toimitamme tilaukset aina nopeasti, joten pääset pian nauttimaan uusista mustista kengistäsi. Tai mikset tilaisi kerralla vaikka kahta paria eri käyttötarkoituksiin? Edullisilla hinnoillamme se on mahdollista, ja rahaa jää vielä muuhunkin.

Acton Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Acton Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elwood Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elwood Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cypress Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Acton Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Marris Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK