Kengät

1 174 osumaa

Yhdessä hyvännäköisen pilottitakin,trenssin tai pehmeän lämpöisen talvitakin kanssa. Seuralla ei ole oikeastaanniin väliä rakkaille bootseillemme. Ne toimivat lähes kaiken kanssa. Olemmekeränneet yhteen kaikki mallit, jotka sopivat bootsi-osastoon ja toivomme, ettälöydät uudet suosikkisi.

Bootseja ei käytetä kuitenkaan vain syksyisin, niillä voi tepastella vuodenympäri – varsinkin talvisin ja keväisin.

Bootseillaboheemityyli

Iso osa vuotta 2015 on boheeminen jahippihenkinen tyyli hallinnut ja se on tehnyt bootseista yhä hienompia.Villaiset paidat, takit ja kauluspaidat, poolopuserot ja suuret korut auttavatsiinä, että bootsisi saavat enemmän elinvoimaa ja piristyvät kunnolla.Valkoiset bootsit ovat tulleet yhä suosituimmiksi, aivan kuten myös beiget, jakaikki ne toimivat hyvin ruutupaitojen ja rennompien mekkojen kanssa. Näidenyhdistelmien avulla voit käyttää bootseja myös kesäisin – jopa yhdessä lyhyidenfarkkushortsien kanssa. Rento ja hyvännäköinen boheemityyli on käsinkosketeltavissa.

Mikä merkki valita? On kuitenkinolemassa valtavasti hienoja bootseja ja joskus valinta voi olla hankalaa.Tietenkin tulee sinun perustaa valintasi omaan tyyliisi ja siihen, mistä sinä pidät.Ajattelimme kuitenkin kirjoittaa hiukan suosituimmista merkeistämme.

Kaksijättiläistä – ja monia muita

Timberland, enemmän tai vähemmänklassinen merkki, on hiekanvärisine ja vedenpitävine bootseineen koristanutjalkoja koko maailmassa. Pari Timberland-kenkiä olivat pitkään suosittujamusiikin maailmassa ja varsinkin hip hop-kulttuurissa. Tänä päivänä Timberlandon enemmän, tosiasiahan on, että Timberland on maailman toisiksi suosituinbootsimerkki. Pari Timberlandeja yhdistetään helposti pillifarkkuihin japitkään ja kapeaan talvitakkiin talvisin ja kesäisin niiden kanssa toimiilyhyet farkkushortsit ja lepattava metsuripaita täydellisesti. Jos etsittoimivia talvikenkiä, toimivat ne myös täydellisesti. Trendikkyys on tullutvuosien myötä, mutta Timberlandista on tullut suosittu monipuolisuutensa takiaja heidän vedenkestävät bootsinsa ovat täydellisiä sateisiin päiviin.

Englantilainen Dr. Martens ontoinen suuri merkki, joka militäärihenkisillä bootseillaan on vanginnutkaikkien punkkareiden, rokkareiden ja tyylitietoisten naisten ja miestenhuomion. Paksut pohjat, keltaiset raidat ja kiiltävä tai matta pinta sekä mustaväri sopii täydellisesti pilottitakin kanssa tai harmaan tyylikkään takinpariksi.

Jos etsit muita merkkejä, löytyy meiltä monia: meillä on bootseja merkeiltäBjörn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots ja monia monia muita. Tälleosastolle olemme koonneet jopa 655 paria bootseja – löydät totta kai uudetsuosikkisi täältä
Sivu 1 / 20

1174 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×