Curlingkengät

185 osumaa

Tervehdi Chelsea-saappaiden talviserkkua. Curling-saappaatlämmittävät jalkojasi ja selviävät pohjoisen talvesta upeasti. Kengät ovatyksinkertaiset, kauniit, käytännölliset ja niille on tunnusomaista, aivan kutensyksyiselle serkulleenkin, nauhojen puuttuminen. Sen ansiosta ne on helppolaittaa jalkaan ja ottaa jalasta - täydellistä silloin, kun lapset juoksevatsisään ja ulos villeissä ulkoleikeissään.

Arvaa alkuperä!

Curling-saappaat tulevat, ei ole yllättävää, curling-urheilusta.Kengät on alkujaan kehitetty curling-ammattilaisille, ja niissä on hyvä pitotoisessa pohjassa, kun taas toinen pohja on tehty luistamaan hyvin jäällä. Näinei ole arkikäyttöön tarkoitetuissa curling-saappaissa, älä huoli - näissäkengissä on samanlaiset pohjat molemmissa kengissä.

Villa ja mokka ovat lämpimät

Curling-saappaiden tavallisinmateriaali on mokka usein lämpimällä villasisuksella. Kengät pitävät hyvinlämpöä talvella ja villan ansiosta jalat eivät hikoa. Mokan ja villan ansiostacurling-saappaat ovat käytännölliset ja sopivat hyvin sekä hieman isompiintalviseikkailuihin että kaupunkireissuille. Monissa curling-saappaissa onsuojaava kumi pohjan ympärillä, joten sinun ei tarvitse hätäillä, ettätiesuola, loska tai sade pilaisi ne. Koska kengissä ei ole nauhoja, ne ovattäydelliset “arkipäiväiseen talvikäyttöön” - se tarkoittaa, että ne sopivathyvin arkipäiväiseen elämään kylmässä pohjolassa: kävelyihin, iltoihin ulkona,lumileikkeihin lasten kanssa, seikkailuihin lumessa ja kaikkeen muuhun, jokakuuluu arkipäivään.

Ota huomioon, että kengät on tehtyulkoilua varten ja voivat olla hieman liian lämpimät, jos olet paljon sisällä -jos aiot esimerkiksi lähteä ulos pitkälle kävelylle ja sen jälkeenpäivälliselle tai kahville, ota mukaan ballerinakengät käsilaukkuusi, niin voithelposti vaihtaa kengät, jos ne tuntuvat liian lämpimiltä.

Yhdistä kauniisiintalvivaatteisiin

Curling-saappaat ovat pääasiassa ulkokengät, joten ne sopivatparhaiten yhteen kauniin talvitakin kanssa - sekä rento että urheilullinentyyli toimivat. Voidaan ajatella, että takki auttaa kenkiä näyttämäänparemmilta, sillä vaikka curling-saappaat ovatkin kauniit, ovat ne melkomitäänsanomattoman näköiset. Ne ovat yksinkertaiset, joten nesopivat hyvin yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Footwayllä olemme erityisenihastuneita mustaan ja beigeen malliin, ehkä siksi, että ne sopivat niin hyvinyhteen kaikenlaisten vaatteiden kanssa? Mutta ehkä myös siksi, ettäyksinkertaiset kengät käyvät yhteen melko tylsienkin värien kanssa. Siitähuolimatta älä pelkää leikkiä väreillä - musta, hillitty talvitakki sopiikenties huippuhyvin yhteen punaisten, hieman kirkkaampien curling-saappaidenkanssa. Duffy ja Ilves ovat kaksi merkkiä, jotka valmistavat kauniita,värikkäitä malleja.

Sivu 1 / 4

185 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×