Etsi lempikenkäsi täältä!
595

Chukka Boots

Chukka-saappaat eli aavikkokengät, kuten niitä myöskutsutaan, ovat saavuttaneet merkittävän suosion viime vuosina. Useimmattahtovat mieluimmin chukkansa mokkaisina, mutta kenkiä on myös muistamateriaaleista ja muun mallisina. Muista pitää hyvää huolta aavikkokengistäsi.Kenkienhoito pidentää niiden käyttöikää.

Chukka-saappaitakäytti aluksi armeija, mutta ne tulivat suosituiksi 1940- ja 60-luvuillatyylikkäänä osana jokapäiväistä muotia. Tänä päivänä ne ovat tavalliset etenkinpojilla, vaikka monet tytötkin pitävät niiden malleista.

Pari kauniitachukka-saappaita auttaa nopeasti syksyiseen tyyliin, yksinkertaisillamenetelmillä. Yhdistele chinoilla tai farkuilla, beigellä tai ruskeansävyisillä paidoilla ja kauniilla villatakilla. Yksinkertaisuus on valttiapuhuttaessa Chukkasta, vähän saumoja, vähän nauhan reikiä ja yksinkertaisestisuunniteltu.

Clarks: ensimmäinen ja suurin

Clarks on yksi suosituimmistatuotemerkeistä, jotka tekevät Chukka- ja aavikkosaappaita. Oikeastaanenglantilainen tuotemerkki loi yhden maailman sekä ensimmäisistä, ettäsuosituimmista Chukka-malleista. Clarks Desert Boots tuli markkinoille1950-luvulla ja sen oli aluksi vaikeaa saavuttaa menestystä, joka kääntyi senjälkeen, kun Esquire-lehti julkaisi mainontaa kengästä. Oskar Schoefler, lehdenmuotitoimittaja, piti kengästä ja antoi sille paljon huomiota lehdessä, sekätekstissä että kuvina. Se johti sitten siihen, että Bronson Davies pyysi saadaedustaa yritystä USA:ssa, paljon ennen kuin tuote oli olemassaIsossa-Britaniassa.

Anteeksi, että toistamme. Muttavälillä se auttaa kaikkeen.

Kyllä tiedämme. Me sanomme sen aika usein ja aika monistaerilaisista kengistä. Ensiksi, että kengät todella toimivat hyvin ja toiseksi,että monet kengät eivät suoraan pilaa tyyliäsi, jos kokeilet jotain uutta - teeitsellesi uusi tyyli.

Mutta! Mitä tulee chukkas- ja aavikkokenkiin, niin on enemmäntotta kuin koskaan aikaisemmin: ne todella toimivat kaiken (melkein) kanssa.Kiitos tästä kuuluu virtaviivaiselle muotoilulle, hillitylle säteilylle ja vaatimattomalleilmeelle. Aavikkokenkäparia voi käyttää sopivasti yhdessä farkkujen, chinojen,manchersterin ja lentäjätakin, takin, farkkutakkien, talvitakkien ja kaikenmahdollisen kanssa. Muista, että pari kauniita aavikkokenkiä tavalla taitoisella symboloi sitä, joka tekee kaikkien poikien tyylistä hienon:yksinkertaisuus. Yksinkertaiset, hyvinistuvat vaatteet riittävät paljonpitemmälle, kun haluaa vain yrittää näkyä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Jos haluat yhdistellä aavikkokenkiäsi vielä täsmällisemmin,kokeile denimvärisiä housuja yhdessä vaaleamman kenkäparin kanssa. Ero tuleesekä näkyvämmäksi että tyylikkäämmäksi.

Muista, että aavikkokenkäpari tai chukkat usein tehdään mokasta- joka ei suoraan sovellu pohjoisen talveen. Tietenkin voit hoitaa mokkakenkiäsihoitosprayllä ja puhdistamalla, mutta jos tiedät joutuvasi olemaan ulkonalumessa tai sateessa, osta chukkasi sen sijaan nahkaisina.

Sivu 1 / 10
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

595 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×