Chelsea Boots

1 551 osumaa

Chelsea-saappaatovat moderni klassikko. Kengät sopivat kaikkeen ja täydentävät tai kohottavattyyliäsi yksinkertaisella tavalla. Juuri tämä yksinkertaisuus on miellyttävääkengissä, kuten Chelsea-saappaat: suorat linjat ja nauhattomuus. Kiitostoimivan muotoilun, Chelseat ovat aina tyylikkäät ja sopivat - huolimattasiitä, että ne selviävät kylmistä säistä ja ovat tehty pohjoismaiseen syksyynja talveen, ne tuntuvat kevyiltä jalassa.

Alunperin ratsastuskengät

Chelsea-saappaiden juuret ovatIsossa-Britanniassa. Kuningatar Victorian hallituskaudella, 1800-luvunpuolivälissä, kuningattaren oma suutari J. Sparkes-Hall kehitti kengät. Hänpatentoi muotoilun todella nopeasti. Kengistä tuli nopeasti suositut muunmuassa ratsastuksessa ja pitkillä kävelyillä.

Charles Goodyear onnistui tekemäänChelsea-saappaista entistä suositummat vulkanisoinnilla, jossa materiaalistasaadaan kestävämpää lisäämällä raakakumiin muun muassa rikkiä. Tämä sen vuoksi,että kengät olisi helppo ottaa jalasta pois ja laittaa jalkaan - juuri tätämonet arvostivat.

Sitten tuli 40-, 50- ja 60-luvut.Näiden vuosikymmenten aikana Chelsea-saappaista tuli yhä suositummat. Kutentavallista, rock-tähdet näyttivät tietä: sekä The Beatles että The RollingStones viihtyivät mainioisti näissä kauniissa saappaissa, ja näkyivät jokapuolella ne jalassaan - tämä sai nuoret ja aikuiset ympäri maailman ostamaanitselleen parin.

Rakkaalla lapsella on monta mallia

Kenkiä on saatavilla monen tyylisinä. Chelsea-saappaat eivät ole mikäänpoikkeus, vaan niitä on saatavana klassisen tyylisinä, Beatle-bootseina,korkeina, matalina nahkaisina, mokkaisina, synteettisinä, korkojen kanssa jailman, sekä monen muun mallisina. Beatle-bootsit tulivat todella suosituiksibändin ansiosta. Kenkämerkki Anello & Davide valmisti erityisen mallinjuuri The Beatlesiä varten, teräväkärkiset ja matalakorkoiset. Kengät saivatalkunsa, kun Paul McCartney ja John Lennon näkivät parin Chelsea-saappaitanäyteikkunassa. Pop-tähdet rakastuivat kenkiin ja toivoivat saavansa omanmallin.

Niin kutsutut jodhpur-kengät ovatChelsea-saappaiden kaltaiset. Ne on suunniteltu ratsastukseen ja niillä onmonia yhtäläisyyksiä Chelsea-kenkien kanssa.

Taidelaji

Kauniiden Chelsea-saappaiden suunnittelu on taidelaji. On monta asiaa, jotkatulee ottaa huomioon: haluaako korot, tuleeko kenkien olla leveät vai kapeat,teräväkärkiset vai ei? Eräs merkki, joka on vuosien varrella todella loistanut,on Tiger of Sweden, kapeine, sulavine ja tyylikkäine kenkineen. Myös Boss ononnistunut tekemään erittäin kauniit Chelsea-saappaat, joissa on hiemanterävämpi kärki. Gant, Nude ja Dr. Martens ovat muita merkkejä, jotka ovatvalmistaneet kauniita Chelsea-saappaita.

Footwayllä on Chelsea-saappaitakaikilta edellä mainituilta merkeiltä ja monilta, monilta muilta. Kokeileuseita - meillä on aina ilmainen toimitus, myös vaihdettaessa.

 

Onnea matkaan!

Sivu 1 / 26

1551 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×