Bobbie Burns kengät – päästä rokkipuolesi valloilleen

Bobbie Burnsin kengissä on rokahtavaa tyyliä. Malliston kengät ovat värikkäitä ja täydellisen omaperäisiä. Kenkien tyyli on hyvin ainutlaatuinen, joten näillä kengillä erotut varmasti joukosta. Perustajien ajatuksena heti alusta alkaen oli luoda kenkiä ihmisille, jotka nauttivat elämästä ja pitävät kauniista kengistä. Mallistoa voidaan kuvailla ehkä jopa punk-henkiseksi, joka on saanut vaikutteita eri kulttuureista ja elämäntavoista.

Bobbie Burns kengissä on vaikutteita eri kulttuureista

Yritys on perustettu vuonna 2001 Göteborgilaisten Patrik Lakson ja Henrik Standerthin toimesta. Alussa merkki valmisti vaatteita rokkareille ja punkkareille. Vuonna 2004 he alkoivat valmistaa kenkiä. Heidän mielestään markkinat olivat täynnä ylihinnoiteltuja kenkiä, joissa ei ollut sisältöä ja tunnetta. Bobbie Burns -malliston kengät on suunnattu sellaisille henkilöille, jotka uskaltavat olla omaperäisiä ja näyttää keitä he oikeasti ovat. Bobbie Burns -malliston suunnittelijat ammentavat inspiraationsa musiikista, underground-maailmasta, taiteesta ja muodista. Kenkämallisto on tunnettu ympäri Eurooppaa.

Punkkia vai iskelmää – Bobbie Burns kengät sopivat molempiin

Bobbie Burns -kenkämallistosta löytyy korkealuokkaisia kenkiä, joissa on rock-henkeä. Nämä kengät sopivat hyvin yhteen rock-henkisen asusi kanssa. Pidätpä sitten rockista tai iskelmästä, löydät mallistosta varmasti sinun silmääsi hivelevät kengät. Jos uskallat muuttaa asioita ja ilmaiset vahvasti mielipiteesi, nämä kengät täydentävät sinua. Näissä kengissä on asennetta. Kenkien materiaaleina käytetään kestävää kumia, tekstiiliä ja nahkaa.

Footway – Bobbie Burns kengät netistä

Bobbie Burns tarjoaa kenkiä originelleille ihmisille. Käy tutustumassa Footwayn valikoimaan ja tilaa itsellesi omat Bobbie Burns sneakerit, oikeat rokkitennarit! Meiltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Bobbie burns kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

Vähissä
RANDY
Osta
Vähissä
CHUCKY
Osta
Vähissä
Chucky
Osta
Vähissä
Randy
Osta
Vähissä
Randy
Osta
Vähissä
Vince
Osta
Vähissä
Vince
Osta
Vähissä
Bobbie
Osta
Vähissä
Nidaros
Osta
Vähissä
Gobi
Osta
Vähissä
Chukka
Osta
Vähissä
Vince
Osta
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×