Kengät Netistä

71 osumaa

Pue jalkaasi upeat Biviel kengät

Biviel kengät edustavat erittäin muodikasta tyyliä. Mallistosta löytyy ballerinoja, korkkareita ja nilkkureita. Jos haet hiukan erilaista kenkää, jossa on upea ulkonäkö ja joka on mukava jalassa, tulet rakastumaan Bivielin kokoelmaan. Nämä kengät ovat klassisen trendikkäät, mutta samalla yksityiskohdiltaan ainutlaatuiset.

Biviel kengät – espanjalaista muotoilua ja italialaista laatua

Biviel on espanjalainen naisten kenkämerkki, jonka kohderyhmää ovat muotitietoiset naiset. Kengät tehdään hienoista italialaisista materiaaleista. Kengissä näkyy elegantti klassisuus, suunnittelijan luovuus sekä kenkien mukavuus jalassa, mikä on menevälle citynaiselle ehdoton ominaisuus.

Täydennä asusi eleganteilla Biviel kengillä

Biviel kenkiä on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa. Voit valita itsellesi upeat kiilakorot, juhlavat korkkarit räväköissä väreissä tai mukavat kävelykengät. Malliston kenkiä voit helposti yhdistellä asujesi kanssa. Monet Biviel kengät tuntuvat juhlavilta ja eleganteilta. Värivalikoima on laaja, joten saat kengillä asuusi räväkkyyttä sitä halutessasi. Pukeuduitpa sitten kauniiseen mekkoon tai lempifarkkuihisi, löydät Bivielin valikoimasta sopivat kengät täydentämään asuasi.

Footway – Biviel kengät netistä

Klikkaa itsesi Footwayn sivuille ja tilaa itsellesi kauniit Biviel kengät. Meillä Footwayllä on ilmainen toimitus ja ilmaiset palautukset. Meillä on aina kenkiä varastossa, joten toimitus on nopeaa. Kaiken kruunaa 180 päivän avoin kauppa, joten voit rauhassa mallailla kenkiä kotonasi. Jos sinulla herää kysymyksiä liittyen tilaukseen tai toimitukseen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

BV3606
FEW LEFT
Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Marris Black
FEW LEFT
Elm Tan
FEW LEFT
Elm Black
FEW LEFT
Turpin Black
FEW LEFT
Nova 1 Pink
FEW LEFT
Niva Black
FEW LEFT
Cuper Blue
FEW LEFT
Cuper White
FEW LEFT
Mia Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

71 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK