Blundstone, Kengät

14 osumaa

Laatua vuodesta 1870

Blundstonen perintö ulottuu kolmelle vuosisadalle ja yrityksen kengissä on sekä korkea laatu että korkea muotitekijä. Vuonna 1870 perustettu Blundstone on edelleenkin perheyritys Hobartissa, Tasmaniassa. Pitkällä kokemuksella työkengistä ja niistä vaatimuksista, joita niille asetetaan, valmistaa Blundstone kevyitä, kestäviä ja uskomattoman mukavia kenkiä moniin tilanteisiin.

Juoksukenkä-teknologia

Pohjissa on SPS-"Shock Protection System", joka muistuttaa paljon juoksukenkien teknologiaa. Kestävyydellään ja laadullaan, joka on tunnusomaista työkengälle, ja ulkonäöllään, joka on tunnusomaista korkealle muotiasteelle, on Blundstone suosittu niin miesten ja naisten kuin lastenkin keskuudessa. Blundstone-kenkien toiminnallisuutta on vaikea kyseenalaistaa. Vaikka kengät ovat reilut työkengät, niissä on trendikäs tunne ja ne sopivat mainiosti esimerkiksi tyylikkäiden farkkujen tai pitkän takin kanssa, tai vaikka tyylikkään hameen kanssa naisille. Erinomaiset sekä illanviettoon että puutarhanhoitoon.

Alkuperäinen on suurin

Yritystä voidaan seurata vieläkin kauemmas taaksepäin kuin 1870-luvulle, sillä perhe, joka nykyisin omistaa Blundstonen, oli aktiivinen jo 1840-luvulla. Tänään he omistavat Blundstonen ja myös tunnetun uusiseelantilaisen merkin John Bulls, joka on peräisin jo 1930-luvulta. Blundstonen pitkästä historiasta huolimatta ei ole tapahtunut kovinkaan paljoa muutoksia, painopiste on edelleen valmistaa toiminnallisia ja kestäviä kenkiä laajalle asiakaskunnalle. Tänä päivänä valmistetaan yli 400 000 kenkää joka vuosi ja ne menevät kaupaksi - Blundstonen suosio kasvaa jatkuvasti. Kaikkein suurin on yrityksen lunta hylkivä varsikenkä, jota kutsutaan nimellä ”The Original”, ja joka on Australiassa tunnettu myös nimityksellä ”Blunnies”.

Kestävä kenkä, kestävä kehitys

Pieni ryhmä kotikaupungissaan Hobartissa, Tasmanian saarella kehittää ja suunnittelee konsepteja kengille, jotka sitten valmistetaan Australiassa myytäväksi ympäri maailmaa. Kengät kehittyvät jatkuvasti ja koko ajan löydetään uusia tapoja tehdä niistä parempia. He kirjoittavat itse, että heidän kenkänsä ehkä näyttävät samanlaisilta kuin ennenkin, mutta niiden istuvuus on muuttunut. Toimintoa ja hienoutta, toisin sanoen. Nykyisin materiaali tuotetaan Aasiasta ja maista, kuten Vietnam, Intia ja Kina ja Blundstone on ISO-sertifioitu ISO9001:n mukaan. Yritys työskentelee kovasti kestävän tuotannon saavuttamiseksi ja edistää kestävää kehitystä. Ympäristönäkökohdat ovat tärkeitä Blundstonelle, joka pyrkii minimoimaan kemikaalien ja fossiilisten polttoaineiden päästöt. Ja vähintään yhtä paljon he välittävät jaloistasi: ei ainoastaan Shock-Protection-System, joka auttaa jalkojasi ottamaan vastaan iskuja, Blundstone tekee paljon töitä pohjallisten kanssa, jotta jalkasi lepäisi luonnollisesti kengässä. Footwaylla on useita malleja nauhattomia Blundstone-kenkiä, toivomme, että löydät uudet suosikkikenkäsi täältä!

Julkaisuja aiheesta Blundstone
T
Timokoo -
M
Merja Koskinen -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

14 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK