Blundstone Kengät Netistä

13 osumaa

Laatua vuodesta 1870

Blundstonenperintö ulottuu kolmelle vuosisadalle ja yrityksen kengissä on sekä korkealaatu että korkea muotitekijä. Vuonna 1870 perustettu Blundstone on edelleenkinperheyritys Hobartissa, Tasmaniassa. Pitkällä kokemuksella työkengistä janiistä vaatimuksista, joita niille asetetaan, valmistaa Blundstone kevyitä,kestäviä ja uskomattoman mukavia kenkiä moniin tilanteisiin.

 

Juoksukenkä-teknologia

Pohjissaon SPS-"Shock Protection System", joka muistuttaa paljonjuoksukenkien teknologiaa. Kestävyydellään ja laadullaan, joka on tunnusomaistatyökengälle, ja ulkonäöllään, joka on tunnusomaista korkealle muotiasteelle, onBlundstone suosittu niin miesten ja naisten kuin lastenkin keskuudessa. Blundstone-kenkientoiminnallisuutta on vaikea kyseenalaistaa. Vaikka kengät ovat reiluttyökengät, niissä on trendikäs tunne ja ne sopivat mainiosti esimerkiksityylikkäiden farkkujen tai pitkän takin kanssa, tai vaikka tyylikkään hameenkanssa naisille. Erinomaiset sekä illanviettoon että puutarhanhoitoon.

 

Alkuperäinen on suurin

Yritystävoidaan seurata vieläkin kauemmas taaksepäin kuin 1870-luvulle, sillä perhe,joka nykyisin omistaa Blundstonen, oli aktiivinen jo 1840-luvulla. Tänään heomistavat Blundstonen ja myös tunnetun uusiseelantilaisen merkin John Bulls,joka on peräisin jo 1930-luvulta. Blundstonen pitkästä historiasta huolimatta eiole tapahtunut kovinkaan paljoa muutoksia, painopiste on edelleen valmistaatoiminnallisia ja kestäviä kenkiä laajalle asiakaskunnalle. Tänä päivänävalmistetaan yli 400 000 kenkää joka vuosi ja ne menevät kaupaksi - Blundstonensuosio kasvaa jatkuvasti. Kaikkein suurin on yrityksen lunta hylkivävarsikenkä, jota kutsutaan nimellä ”The Original”, ja joka on Australiassatunnettu myös nimityksellä ”Blunnies”.

 

Kestävä kenkä, kestävä kehitys

Pieniryhmä kotikaupungissaan Hobartissa, Tasmanian saarella kehittää ja suunnitteleekonsepteja kengille, jotka sitten valmistetaan Australiassa myytäväksi ympäri maailmaa.Kengät kehittyvät jatkuvasti ja koko ajan löydetään uusia tapoja tehdä niistäparempia. He kirjoittavat itse, että heidän kenkänsä ehkä näyttävätsamanlaisilta kuin ennenkin, mutta niiden istuvuus on muuttunut. Toimintoa ja hienoutta,toisin sanoen. Nykyisin materiaali tuotetaan Aasiasta ja maista, kuten Vietnam,Intia ja Kina ja Blundstone on ISO-sertifioitu ISO9001:n mukaan. Yritystyöskentelee kovasti kestävän tuotannon saavuttamiseksi ja edistää kestävääkehitystä. Ympäristönäkökohdat ovat tärkeitä Blundstonelle, joka pyrkiiminimoimaan kemikaalien ja fossiilisten polttoaineiden päästöt. Ja vähintäänyhtä paljon he välittävät jaloistasi: ei ainoastaan Shock-Protection-System,joka auttaa jalkojasi ottamaan vastaan iskuja, Blundstone tekee paljon töitäpohjallisten kanssa, jotta jalkasi lepäisi luonnollisesti kengässä. Footwayllaon useita malleja nauhattomia Blundstone-kenkiä, toivomme, että löydät uudetsuosikkikenkäsi täältä!

Sivu 1 / 1

13 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×