Blowfish Kengät Netistä

30 osumaa

Löydä itsesi

Kaliforniastaja Malibusta tulee Blowfish. Kengät itsesi luomiseen. Tämä amerikkalainentuotemerkki on tehty sinulle, joka olet luova, pidät luomisesta ja kukoistatvärien ja tyylien joukossa. Ole uniikki, ole luova. Ole oma itsesi, ole uteliasja ole leikkisä. Blowfish on kengät, jotka laittavat väriä ja vauhtia mihintyyliin tahansa. Kyse on identiteetistä. Luot itseäsi tekemiesi valintojenkautta, mitä kuuntelet, mitä katsot, keiden kanssa seurustelet tai mitä vaatteitaja kenkiä käytät. Rakentamalla tyyliäsi keksit sekä pyörän että itsesi jokaaamu.

 

Inspiraationkaupunki

Seei aina ole helppoa. Mutta aina hauskaa. Valitse vaatteesi ja tyylisi, luoitsestäsi henkilö, jonka kanssa viihdyt – henkilö, joka haluat olla, ja jonkahaluat pukea. Kengät ovat tyylin perusta, ilman kenkiä sinulla ei ole mitään,mitä vasten nojautua. Mikään vaatekappale ei ole tärkeämpi ja Blowfishilla tämäon ymmärretty täysin. Tuotemerkki on peräisin Malibusta, Kaliforniasta ja se,joka on joskus vieraillut osavaltion aurinkoisilla rannoilla, ja ennen kaikkeaLos Angelesissa, tietää kuinka paljon inspiraatiota sieltä löytyy. Täällä onkaikkia mahdollisia tyylejä: posh, rock, snobb, hipster, hippie, boheemi,business ja kaikkea muuta. Tatuoinnit ja paljas iho, varsikengät ja juhlakengätsekä kaikki ihmiset eri puolilta maailmaa yhdistyvät surfiin, skeittilautoihinja taiteeseen. Se on melko kuvaavaa sille, mistä Blowfish tulee – ympäristö onantanut kengille eloisan ja vähän kerskailevan asenteen, joka niillä on tänään.Los Angeles on paikka, jossa voit heittäytyä leikkisäksi, kokeilla, vaikuttaaja vaikuttua.

 

FishyFootwaylla

Parasta?Sinun ei tarvitse matkustaa Venice Beachille tai Malibuun (vaikka voittietenkin tehdä sen). Footwaylla on suuri määrä Blowfish-kenkiä ja tulettodennäköisesti löytämään meiltä, sen mitä haet. Räväkällä muotoilullaan jarönsyilevän värikkäällä tunnelmallaan piristävät Blowfish-kengät mitä tyyliätahansa. Meillä on myös tummempia malleja ja vähän hillitympiä kenkiä, jossellaisia haet. Suosituin Blowfish-kenkämme on nimittäin musta, tyylipuhdasvarsikenkä, joka henkii punk-rockia jo pitkältä etäisyydeltä. Superupea! Sittenon tietenkin ballerina-kenkiä, korkokenkiä, kävelykenkiä, juhlakenkiä ja paljonmuuta. Tilaa kotiisi muutama sata kiloa hiekkaa, sijoita UV-lamppuja jokapuolelle, laita Beach Boys soimaan Spotifyssä ja tanssi ympäriinsä uusissaBlowfish-kengissäsi aivan kuin olisi vuosi 1999. Joko parannuskeinona pimeitävuodenaikojamme vastaan tai lämmittelynä edessä olevaa LA-matkaa varten. Ei oleväliä, kummasta on kyse, sinun tulee joka tapauksessa tehdä se Blowfish-kengissä.

Sivu 1 / 1

30 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×