Blowfish Kengät Netistä

17 osumaa

Löydä itsesi

Kaliforniasta ja Malibusta tulee Blowfish. Kengät itsesi luomiseen. Tämä amerikkalainen tuotemerkki on tehty sinulle, joka olet luova, pidät luomisesta ja kukoistat värien ja tyylien joukossa. Ole uniikki, ole luova. Ole oma itsesi, ole utelias ja ole leikkisä. Blowfish on kengät, jotka laittavat väriä ja vauhtia mihin tyyliin tahansa. Kyse on identiteetistä. Luot itseäsi tekemiesi valintojen kautta, mitä kuuntelet, mitä katsot, keiden kanssa seurustelet tai mitä vaatteita ja kenkiä käytät. Rakentamalla tyyliäsi keksit sekä pyörän että itsesi joka aamu.

Inspiraation kaupunki

Se ei aina ole helppoa. Mutta aina hauskaa. Valitse vaatteesi ja tyylisi, luo itsestäsi henkilö, jonka kanssa viihdyt – henkilö, joka haluat olla, ja jonka haluat pukea. Kengät ovat tyylin perusta, ilman kenkiä sinulla ei ole mitään, mitä vasten nojautua. Mikään vaatekappale ei ole tärkeämpi ja Blowfishilla tämä on ymmärretty täysin. Tuotemerkki on peräisin Malibusta, Kaliforniasta ja se, joka on joskus vieraillut osavaltion aurinkoisilla rannoilla, ja ennen kaikkea Los Angelesissa, tietää kuinka paljon inspiraatiota sieltä löytyy. Täällä on kaikkia mahdollisia tyylejä: posh, rock, snobb, hipster, hippie, boheemi, business ja kaikkea muuta. Tatuoinnit ja paljas iho, varsikengät ja juhlakengät sekä kaikki ihmiset eri puolilta maailmaa yhdistyvät surfiin, skeittilautoihin ja taiteeseen. Se on melko kuvaavaa sille, mistä Blowfish tulee – ympäristö on antanut kengille eloisan ja vähän kerskailevan asenteen, joka niillä on tänään. Los Angeles on paikka, jossa voit heittäytyä leikkisäksi, kokeilla, vaikuttaa ja vaikuttua.

Fishy Footwaylla

Parasta? Sinun ei tarvitse matkustaa Venice Beachille tai Malibuun (vaikka voit tietenkin tehdä sen). Footwaylla on suuri määrä Blowfish-kenkiä ja tulet todennäköisesti löytämään meiltä, sen mitä haet. Räväkällä muotoilullaan ja rönsyilevän värikkäällä tunnelmallaan piristävät Blowfish-kengät mitä tyyliä tahansa. Meillä on myös tummempia malleja ja vähän hillitympiä kenkiä, jos sellaisia haet. Suosituin Blowfish-kenkämme on nimittäin musta, tyylipuhdas varsikenkä, joka henkii punk-rockia jo pitkältä etäisyydeltä. Superupea! Sitten on tietenkin ballerina-kenkiä, korkokenkiä, kävelykenkiä, juhlakenkiä ja paljon muuta. Tilaa kotiisi muutama sata kiloa hiekkaa, sijoita UV-lamppuja joka puolelle, laita Beach Boys soimaan Spotifyssä ja tanssi ympäriinsä uusissa Blowfish-kengissäsi aivan kuin olisi vuosi 1999. Joko parannuskeinona pimeitä vuodenaikojamme vastaan tai lämmittelynä edessä olevaa LA-matkaa varten. Ei ole väliä, kummasta on kyse, sinun tulee joka tapauksessa tehdä se Blowfish-kengissä.

Julkaisuja aiheesta Blowfish
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vanamo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rabbit
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Banetta
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Banetta
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tacita
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Austin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Girly
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tindra
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Illi Fawn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ricky
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tindra
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ricky
Dame
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kaution Choc
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fab Choc
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Natsume
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

17 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK