Bloch, Kengät

3 osumaa

Bloch kengät ovat todella miellyttävät jalassa

Haluaisitko balettitanssijan sulokkuuden? Blochin kengillä se on ainakin osittain mahdollista. Bloch valmistaa kenkiä tanssimiseen, tanssiurheiluun ja arkipäiväiseen käyttöön. Mallistosta löytyy tanssikenkiä, korkokenkiä ja ballerinoja. Aluksi merkki keskittyi valmistamaan kenkiä tanssijoille, mutta on sittemmin laajentanut valikoimaansa ja suunnitellut yksinkertaisia ja mukavia kenkiä naisille. Kengät valmistetaan laadukkaasta materiaalista ja ne ovat todella mukavat jalassa: aivan kuin toinen iho.

Bloch kengät – rakkaudesta tanssiin ja musiikkiin

Perustaja Jacob Blochin rakkaus musiikkia ja tanssia kohtaan vei hänet paikalliseen balettikouluun ja siellä hän huomasi, että yhdellä oppilaista oli vaikeuksia tanssia varpaiden kärjillä. Jacob lupasi tehdä hänelle paremmat kengät tanssimiseen. Vuonna 1932 Jacob valmisti ensimmäiset balettitossut Paddingtonissa, Sydneyssä. Jacobin maine tehdä laadukkaita tanssikenkiä levisi nopeasti. 1930-luvun loppupuolella monet ulkomailla olevista balettiyrityksistä olivat kuulleet Blochista ja hänen huippumaineensa oli levinnyt ympäri maailmaa.

Bloch kengillä tanssivin askelin eteenpäin

Blochilta löytyy kauniita ballerinoja, joissa hinta/laatusuhde on kohdallaan. Jos siis etsit muodikkaita ballerinoja, tulet varmasti ihastumaan Blochin mallistoon. Bloch vie muotitietoiset naiset tanssin pyörteisiin. Olitpa sitten menossa töihin, kaupungille tai juhliin, voit aina laittaa jalkaasi sirot Bloch kengät. Bloch kengillä kävelet helposti koko päivän: ne ovat niin mukavat jalassa. Bloch kengät sopivat niin farkkujen kuin hameenkin kaveriksi.

Footway – Bloch kengät netistä

Ballerinoja voi käyttää niin arkena kuin juhlana. Valitse sinäkin Footwayn sivuilta Bloch ballerinat jalkaasi ja tunne itsesi siroksi tanssijaksi. Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Voit myös kokeilla kenkiä kaikessa rauhassa kotona, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan.

BG590
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BG428B
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BG438B
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK