Blackstone Kengät Netistä

0 osumaa

Blackstone kengät huokuvat muodikasta underground-tyyliä

Blackstone kengät ovat varma valinta, jos etsit mukavia ja laadukkaita kenkiä. Tämä merkki on etenkin erilaisten kaupunkilaisnuorten suosiossa. Kengät erottuvat muista ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan, jotka ovat kuitenkin hillittyjä, mutta eivät jää huomiotta. Blaskstone jalkineet ovat laadukkaat ja mukavat jalassa. Blackstonelle on tärkeää luoda käytännöllisiä ja korkealaatuisia kenkiä kovaan käyttöön.

Blackstone kengät – hollantilaista laatua

Blackstone on hollantilainen vuonna 1992 perustettu merkki. Kaksi veljestä, Dick ja Wim de Bruijn, päättivät perustaa yrityksen isänsä jalanjäljissä. Merkki valmistaa jalkineita niin miehille kuin naisille. Aluksi se valmisti turvajalkineita, mutta myöhemmin se teki täyskäännöksen muotiin päin ja alkoi valmistaa trendikkäitä ja kestäviä arkikenkiä, kuten Blackstone sneakerit, saappaat ja sandaalit, sekä naisille että miehille. Kaikki kengät on valmistettu nahasta tai mokkanahasta.

Rennot Blackstone kengät sopivat kaikkiin tilaisuuksiin

Tältä merkiltä löydät joka sesongin ajaksi tyylikkäät kengät. Blackstonelta löydät jalkineet joka säälle ja kaikkiin tilaisuuksiin. Maanviljelijälle löytyy tukevat nahkasaappaat ja kaupunkilaisen arkikäyttöön hyvännäköiset talvisaappaat. Blackstone tennarit ovat erittäin suosittuja: ne valmistettaan mokkanahasta ja ne sopivat täydellisesti vapaa-ajan kengiksi. Blackstonen nahkaiset kengät ovat tennareiden ja kävelykenkien sekoitus ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin. Naisille suunnattujen korkeakorkoisten sandaalien valikoimassa on korkealaatuisesta nahasta tehdyt remmit.

Footway – Blackstone kengät netistä

Löydät huippusuositut Blackstone kengät Footwayn valikoimasta. Blackstone kengät on tarkoitettu kestämään ja tuomaan käyttömukavuutta. Tilaa sinäkin jo tänään Blackstone kengät itsellesi. Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×