Black Venus Kengät Netistä

9 osumaa

Black Venus kengät ovat seksikkäät

Black Venus -kenkävalikoimasta löytyy piikkikorkkareita, kiilakorkoja, korkokenkiä, sandaaleja ja kimallekenkiä. Black Venus valmistaa laadukkaita kenkiä muotitietoisen naisen jalkaan. Kengissä kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, materiaaleihin ja siihen, että kengät istuvat hyvin jalkaan. Black Venus kengissä on tasaisuutta, upeita korkoja, Swarovskin näyttäviä yksityiskohtia ja jännittävää muotoilua.

Black Venus kengissä huokuu italialainen muotoilu

Black Venus syntyi Montegranaron sydämessä Marchen kenkäalueella. Se on ollut Italian- ja ulkomaan markkinoilla useita vuosia. Yritys pyrkii yhdistämään perinteet ja uudet innovaatiot, ja näin se pysyy kenkäamaailman pinnalla. Yritys on erikoistunut valmistamaan kenkiä suurijalkaisille naisille. Kenkiä löytyy aina kokoon 46 asti. Kengät valmistetaan täysin käsityönä Italiassa.

Black Venus kengät upeilla koroilla saavat sinut säteilemään

Näillä Black Venus kengillä käännät katseet iltajuhlassa. Melko moni malliston kengistä on ajateltu juhlavaan käyttöön, mutta toki kengät sopivat käytettäviksi vaikka työpaikallakin. Nämä kengät huutavat feminiinisyyden sanomaa! Haluatko säväyttää arkipäivänä? Laita Black Venus kengät jalkaasi ja näyttäydyt aivan uudessa valossa. Näistä kengistä saat todella näyttävät, kun yhdistät ne esimerkiksi klassisen hameen kanssa.

Footway – Black Venus kengät netistä

Black Venus kenkiä löydät meiltä Footwayltä. Tilaa siis itsellesi jo tänään näyttävät korkkarit ja saavu juhliin illan kenkäkuningattarena. Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Kannattaa myös muistaa, että tarjoamme 180 päivän avokaupan tuotteille: voit siis sovitella kenkiä kaikessa rauhassa kotonasi.

4047
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3811
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3575
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3952
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3941
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3948
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4022
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3542
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3809
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK