Kengät Netistä

110 osumaa

Black Secret kengät huokuvat rock-henkeä

Black Secret kengät on luotu trendikkään naisen jalkaan. Jos haluat säväyttää illanistujaisissa, laita jalkaasi esimerkiksi Black Secretin korolliset sandaalit ja ole illan kuningatar. Yritys on todellakin vienyt muodin aivan uudelle tasolle, ja se näkyy sen tuotteissa. Merkin kenkiä kuvastaa tietynlainen rock-henkisyys, ne ovat kauniita ja tuntuvat ihanilta jalassa. Black Secret haluaa luoda monipuolista ja nykyaikaista muotia naisille.

Black Secret kengät - skandinaavista puhtautta

Black Secret on tanskalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 2010 Micha Morenon ja muutaman hänen perheenjäsenensä kanssa. Merkki tekee naisten vaatteita ja asusteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa muodin uusimmista trendeistä. Esteettisen kaunis ulkonäkö takaa sen, että tuotteet jäävät minimalistisiksi ja puhtaiksi. Tämän merkin tuotteissa ei turhaa pröystäillä hienouksilla, vaan luotetaan pelkistettyyn kauneuteen. Skandinaavinen muotoilu tulee hyvin ilmi tuotteista.

Black Secret kengät kruunaavat asusi

Valikoimasta löydät jokaiseen tilaisuuten sopivat kengät. Luo oma persoonallinen tyylisi Black Secret kenkien avulla ja yhdistele helposti oma kokonaisuutesi. Merkin kenkiä voit pitää päivällä kaupungilla tai illalla yökerhossa. Black Secretin valikoimasta löytyy korollisia nilkkureita, sandaaleja remmeillä ja koroilla sekä bilekenkiä upeissa väreissä. Merkki pyrkii tarjoamaan laajan kattauksen kenkiä eri ikäisille naisille kaikkiin tilaisuuksiin.

Footway – Black Secret kengät netistä

Ostosten teko meillä Footwayllä on hauskaa ja sujuvaa! Käy tutustumassa Black Secretin kenkävalikoimaan ja löydä rouheat kengät itsellesi. Toimitus ja palautus ovat ilmaiset. Annamme tilaukselle 180 päivän avokaupan, joten voit sovitella kenkiä rauhassa kotonasi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

110 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK