Björn Borg, Kengät

290 osumaa

Kaikki tilanteet keskiössä

Björn Borg perustettiin 1980-luvun lopulla ja tuotemerkki edustaa innovatiivista ja luovaa muotoilua. Inspiraatio kenkiin tulee urheilusta, mutta yhdessä muotoilun kanssa kengät tuntuvat hienostuneilta ja trendikkäiltä. Björn Borg on keskittynyt tekemään mukavia kenkiä, joita voidaan käyttää kaikissa tilanteissa.

Ihanat alusvaatteet

1990-luvun puolivälissä tuotemerkistä tuli suosittu ja yhden Ruotsin suurimman urheilijan nimi näkyi ennen kaikkea alusvaatteissa. Asenne oli vilkas, värikäs ja eloisa. Aikaisemmin tuotemerkki yhdistettiin suurelta osin urheilusankariin Björn Borg, mutta tänä päivänä tuotemerkki selviytyy yksinkin ja monet yhdistävät Björn Borgin enemmän muotiin kuin tennikseen. Tietenkin johtuen mahtavasta tunteesta trendeihin, tyylikkäistä vaatteista ja kengistä sekä omasta tuotemerkki-identiteetistä.

Yksi Ruotsin suurimmista

Siitä huolimatta voimme kertoa hieman Björn Borgista: yksi Ruotsin ehdottomasti suurimmista urheilutähdistä, joka voitti kukoistuksensa aikana yksitoista Grand Slam -turnausta kaksinpelissä, Wimbledon-turnauksen viisi kertaa peräkkäin ja Ranskan avoimet neljä kertaa peräkkäin. Hänet on valittu Ruotsin parhaaksi urheilijaksi useita kertoja ja Yhdysvalloissa häntä on pidetty toiseksi parhaana urheilijana Muhammad Alin jälkeen. Nykyään Björn Borg viihtyy hyvin poissa median valokeilasta, mutta antaa silloin tällöin joitakin haastatteluja. Tuotemerkin Björn Borg tavoitteena on olla saatavilla aktiivisille ja niille, jotka haluavat tuntea itsensä puoleensavetäviksi. Aktiviteetti ja muoti ovat avainsanoja. Halutaan yhdistää urheilu, muoti ja toiminta, ja tuottaa tyylipuhtaita tuotteita, jotka sopiva arkeen ja urheiluun. Marraskuussa 2014 yritys panosti uuteen suuntaukseen: levittää rakkautta kaikille ja puolustaa samanarvoisuutta. Tehtiin muun muassa mainosjulisteita, joissa kaksi miestä suutelee toisiaan. Se herätti huomiota Yhdysvalloissa, sekä positiivista että negatiivista. Yritys on aktiivinen monessa maassa ja sen myynti on suurin Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa sekä kotimaassa Ruotsissa. Suurimmat markkinat sillä on Alankomaissa, jossa on tuhansia jälleenmyyjiä.

Feel the love

Footwaylla tunnemme Björn Borgin rakkauden. Meillä on suuri määrä tosi upeita malleja. Niille on tunnusomaista urheilullinen vapaa-ajan ilme ja niitä löytyy miehille, naisille sekä lapsille. Täällä ei ole ainoastaan tennareita, vaan myös ajattomia varsikenkiä ja saappaita. Yksi suosituimmista naistenkengistämme onkin talvikenkä, tyylikkään tennarin seuraamana. Miesten puolella on sama juttu: malli Martin on korkealla paikalla listalla ja sitä seuraa tennari Coltrane ihanissa syysväreissä. Footwaylla meillä on myös Björn Borg -lastenkenkiä, jotka on valmistettu pitkille ulkoilupäiville täynnä seikkailuja ja toimintaa. Yhdessä tanskalaisten ja muun Skandinavian muotimerkkien kanssa johtaa Björn Borg skandinaavista muotia eteenpäin, pitkin harppauksin. Aivan fantastista meille kuluttajille – eteneminen on täynnä tyylikkäitä kenkiä. Löydä uudet Björn Borg -kenkäsi Footwaylta!

Julkaisuja aiheesta Björn Borg
Jalmari Männistö, Opas -
I
Ida -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Curd M Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

290 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK