Björn Borg Kengät Netistä

253 osumaa

Kaikki tilanteet keskiössä

BjörnBorg perustettiin 1980-luvun lopulla ja tuotemerkki edustaa innovatiivista jaluovaa muotoilua. Inspiraatio kenkiin tulee urheilusta, mutta yhdessä muotoilunkanssa kengät tuntuvat hienostuneilta ja trendikkäiltä. Björn Borg onkeskittynyt tekemään mukavia kenkiä, joita voidaan käyttää kaikissa tilanteissa.

 

Ihanatalusvaatteet

1990-luvunpuolivälissä tuotemerkistä tuli suosittu ja yhden Ruotsin suurimman urheilijannimi näkyi ennen kaikkea alusvaatteissa. Asenne oli vilkas, värikäs ja eloisa. Aikaisemmintuotemerkki yhdistettiin suurelta osin urheilusankariin Björn Borg, mutta tänäpäivänä tuotemerkki selviytyy yksinkin ja monet yhdistävät Björn Borgin enemmänmuotiin kuin tennikseen. Tietenkin johtuen mahtavasta tunteesta trendeihin,tyylikkäistä vaatteista ja kengistä sekä omasta tuotemerkki-identiteetistä.

 

YksiRuotsin suurimmista

Siitähuolimatta voimme kertoa hieman Björn Borgista: yksi Ruotsin ehdottomastisuurimmista urheilutähdistä, joka voitti kukoistuksensa aikana yksitoista GrandSlam -turnausta kaksinpelissä, Wimbledon-turnauksen viisi kertaa peräkkäin jaRanskan avoimet neljä kertaa peräkkäin. Hänet on valittu Ruotsin parhaaksiurheilijaksi useita kertoja ja Yhdysvalloissa häntä on pidetty toiseksiparhaana urheilijana Muhammad Alin jälkeen. Nykyään Björn Borg viihtyy hyvinpoissa median valokeilasta, mutta antaa silloin tällöin joitakin haastatteluja.Tuotemerkin Björn Borg tavoitteena on olla saatavilla aktiivisille ja niille,jotka haluavat tuntea itsensä puoleensavetäviksi. Aktiviteetti ja muoti ovatavainsanoja. Halutaan yhdistää urheilu, muoti ja toiminta, ja tuottaatyylipuhtaita tuotteita, jotka sopiva arkeen ja urheiluun. Marraskuussa 2014yritys panosti uuteen suuntaukseen: levittää rakkautta kaikille ja puolustaasamanarvoisuutta. Tehtiin muun muassa mainosjulisteita, joissa kaksi miestäsuutelee toisiaan. Se herätti huomiota Yhdysvalloissa, sekä positiivista ettänegatiivista. Yritys on aktiivinen monessa maassa ja sen myynti on suurinAlankomaissa, Tanskassa, Norjassa sekä kotimaassa Ruotsissa. Suurimmatmarkkinat sillä on Alankomaissa, jossa on tuhansia jälleenmyyjiä.

 

Feelthe love

Footwayllatunnemme Björn Borgin rakkauden. Meillä on suuri määrä tosi upeita malleja. Niilleon tunnusomaista urheilullinen vapaa-ajan ilme ja niitä löytyy miehille,naisille sekä lapsille. Täällä ei ole ainoastaan tennareita, vaan myösajattomia varsikenkiä ja saappaita. Yksi suosituimmista naistenkengistämme onkintalvikenkä, tyylikkään tennarin seuraamana. Miesten puolella on sama juttu: malliMartin on korkealla paikalla listalla ja sitä seuraa tennari Coltrane ihanissasyysväreissä. Footwaylla meillä on myös Björn Borg -lastenkenkiä, jotka onvalmistettu pitkille ulkoilupäiville täynnä seikkailuja ja toimintaa. Yhdessätanskalaisten ja muun Skandinavian muotimerkkien kanssa johtaa Björn Borg skandinaavistamuotia eteenpäin, pitkin harppauksin. Aivan fantastista meille kuluttajille – eteneminenon täynnä tyylikkäitä kenkiä. Löydä uudet Björn Borg -kenkäsi Footwaylta!

Sivu 1 / 5

253 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×