Birkis Kengät Netistä

0 osumaa

Birkis kengät by Birkenstock

Birkis kengät ovat osa tunnettua saksalaista Birkenstock-kenkäperhettä. Birkenstockin kenkätehdas on valmistanut kenkiä jo useiden vuosisatojen ajan ja onkin Euroopan suurimpia kenkävalmistajia. Jalkineet tunnetaan mukavuudestaan ja korkeasta laadustaan.

Sandaalit sukupolvelta toiselle

Birki's kengät kuuluvat legendaariseen Birkenstock-tuoteperheeseen. Yrityksen tarina alkoi jo vuonna 1774, kun kenkien isä, Johann Birkenstock, aloitti toimintansa suutarina. Ensimmäinen muotoiltu ja tuettu kenkä tuotiin markkinoille vuonna 1902, ja tästä lähtien suosio alkoi levitä Saksan rajojen ulkopuolelle. Muutamaa vuosikymmentä myöhemmin, vuonna 1964, syntyi Birkenstockin toinen virstanpylväs: huippumukava, sininen pohja. Pohja tuli tunnetuksi Birkenstockin ensimmäisessä Madrid-sandaalimallissa. Madridin menestys johti maailmanlaajuisen suosion kasvuun, ja Birkenstock ponnahti Yhdysvaltain markkinoille jo 1966. Sittemmin valikoima laajeni miesten ja naisten kenkien ohella lasten jalkineisiin. Tänä päivänä Birkenstock on yksi maailman tunnetuimmista sandaalimerkeistä. Suosio on kestänyt sukupolvelta toiselle, ja tätä mukavaa jalkinetta käyttävät sekä miehet että naiset.

Birkis kengät työhön ja vapaa-aikaan

Birkis sandaalit ovat Birkenstockin tunnetuin malli. Nämä mukavat, korkealaatuiset jalkineet on valmistettu nimenomaan käyttömukavuutta ajatellen: sandaalit soveltuvat kesäisin ulkokäyttöön, ja kylmänä talviaikana ne ovat mainiot sisäkengät. Koska pohja on muotoiltu erityisesti pitkäaikaista käyttöä silmällä pitäen, sandaaleja voi pitää yhtäjaksoisesti useitakin tunteja. Mallistossa on tarjolla valtava määrä eri värejä ja kuoseja. Erityisen värikkäitä ovat lapsille tarkoitetut sandaalit, joita on tarjolla sekä pojille että tytöille. Birkis työkengät ovat sen sijaan miellyttävä vaihtoehto esimerkiksi sisätyöhön. Kengät on suunniteltu siten, että jalka ei väsy pitkäkestoisessakaan seisomatyössä. Birkenstock on ainutlaatuinen jalkine, sillä kuten monet merkkiuskovaiset jo tietävät: mitä kauemmin sandaaleja pitää, sitä mukavammat niistä tulee.

Säännöllinen hoito pidentää käyttöikää

Birkis kengät valmistetaan huolella korkealaatuisista materiaaleista. Ne on tehty kestämään kovaakin kulutusta. Osa kengistä valmistetaan luonnollisesta nahkasta, ja osassa on sen sijaan käytetty synteettistä Birko-Flor-materiaalia. Tämä ainutlaatuinen materiaali näyttää ja tuntuu nahkalta sekä on yhtä kestävä, mutta kuidun sisäpinta on pehmeää fleece-kangasta. Kaikkien Birkenstock-kenkien huolto on helppoa. Luonnonkuidut, kuten nahka ja nupukki, tulisi puhdistaa esimerkiksi juuri Birkenstock-sandaaleille tarkoitetulla puhdistusaineella. Keinokuitukengät voit sen sijaan huoltaa esimerkiksi yksinkertaisesti pyyhkäisemällä ne kostealla, puhtaalla liinalla. Mikäli kyseessä on pinttyneempi lika, voi keinokuidun puhdistaa myös saippualla ja vedellä. Säännöllinen huolto on tärkeää - voit olla huolellisen puhdistuksen ja suojauksen jälkeen varma, että Birkenstockisi kestävät mahdollisimman kauan.

Birkis kengät netistä Footwayltä

Osta Birkis kengät helposti ja nopeasti Footwayltä - saat edullisten hintojemme ohella kaupan päälle jopa ilmaisen toimituksen. Tuotteen sopivuutta voit miettiä rauhassa kotona, sillä tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös ilmaisen palautuksen jopa 180 päivän ajan! Monipuolista ja värikästä valikoimaamme voit selata helposti koon, kategorian sekä esimerkiksi värin perusteella. Footwayltä tilatessasi voit olla varma, että saat laadukkaan kenkäparin, joka kestää käytössäsi kauan - mikä parasta, huippuedulliseen hintaan!

Julkaisuja aiheesta Birkis
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK