Billi Bi Kengät Netistä

119 osumaa

Skandinavianparhain

BilliBi henkii istuvuutta, muotoilua, muotia ja laatua. Valmistus tapahtuu yrityksenFransi A/S kautta tarkoin valikoiduissa tehtaissa Italiassa ja Espanjassa, javalmistukseen käytetään ainoastaan parasta nahkalaatua. Billi Bi keskittäähuomionsa erityisesti yksinkertaiseen ja hienostuneeseen muotoiluun ja siitä onnäin ollen tullut yksi Skandinavian johtavia tuotemerkkejä, mitä tulee kenkiinja saappaisiin.

 

Kalannahkaa1930-luvulla

YrityksenFransi A/S perustivat Søren ja Evelyn Friss jo vuonna 1936, kun he alkoivatvalmistaa lastenkenkiä pienessä ladossa Kööpenhaminassa – sen jälkeen yritys onkasvanut huomattavasti ja tänään yritys valmistaa naistenkenkiä hurjaa vauhtia.Aluksi ei ollut saatavissa tarpeeksi nahkamateriaalia, mutta se ei estänyt Søreniaja Evelynia, jotka sen sijaan käyttivät muun muassa kalannahkaa. Nahka otettiinmonnikalasta, ankeriaasta ja rasvakalasta, ja heidän onnistui valmistaaerittäin suosittuja ja joustavia kenkiä. Otetaan, mitä löytyy, kuten suutaritsanovat. Tai kuten heidän tulisi sanoa. Yritys otti useita harppauksia eteenpäin, kun Sørenin jaEvelynin poika, Carl, astui mukaan kuvaan. Hän alkoi jo 16-vuotiaanatyöskennellä suutarina ja sitten hän matkusti Italiaan opiskelemaansuunnittelua korkealla tasolla arvotetussa Ars Sutoria -koulussa – hänvalmistui erinomaisin arvosanoin ja jäi suunniteltua pidemmäksi aikaa Italiaantyöskennelläkseen kenkätehtaassa. Hänellä oli tunnetta muotoiluun sekäluovuutta, minkä ansiosta Carl Friisistä tuli merkittävä henkilö Tanskanmuotieliitissä 60-luvulla.

 

Ranskalaisen simpukkakeiton kaima

Carlinpoika Carsten astui yritykseen 80-luvun loppupuolella samalla, kun hän opiskelitaloustiedettä ja oikeustiedettä Copenhagen Business Schoolissa. Hän perustituotemerkin Billi Bi vuonna 1993 antaen sille nimen suosikkiruokalajinsa,ranskalaisen simpukkakeiton mukaan. Tuotemerkin ajatuksena oli, että se olisikerskaileva nousukas, mutta pikkuhiljaa on BiIli Bi kasvanut yrityksentärkeimmäksi tuotemerkiksi. Carl ja Carsten johtavat yritystä tänä päivänä, monintavoin ihanteellinen kahden sukupolven yhdistelmä ja samalla heijastusmenneestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Inspiraatiota vanhasta ja uudesta. Luonnollisestitulevat opit ja perinteet siirtymään edelleen tulevalle sukupolvelle ja sitäseuraavalle sukupolvelle, tässä tanskalaisessa perheyrityksessä. Pyrkimysvalmistaa ihania kenkiä tyylikkäällä muotoilulla tulee tuskin vähenemään – vaanpäinvastoin lisääntymään. Footwaylla löytyy laaja valikoima tuotemerkiltä BilliBi ja löydät naistenkenkiä kaikkiin tilanteisiin, monissa eri väreissä niintalveksi kuin kesäksikin. Etsitpä sitten hienoja saappaita, upeita sandaalejatai ihastuttavia varsikenkiä, löydät varmasti hakemasi tanskalaiseltasuosikiltamme. Klikkaa kategorioitamme yllä.

Sivu 1 / 2

119 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×