Bianco Kengät Netistä

221 osumaa

Tanskalainen menestys-design

Bianco on tanskalainen menestynyt yritys, joka perustettiin vuonna 1987, ja jolla on tänä päivänä kauppoja 145 maassa ympäri maailmaa, muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kengille on tunnusomaista niiden minimalistinen ja tyylipuhdas muotoilu, selvästi Skandinaavista.

Franchise, joka vangitsee huomion

René Pieper Laursen perusti yrityksen, joka toimii tänään franschise-periaatteella. Sen päämääränä on jatkuva kasvu, joka tavoitetaan kauniilla muotoilulla ja kengillä, jotka vangitsevat asiakkaiden huomion. Yritys pyrkii myös tulemaan maailman suurimmaksi kenkiin keskittyneeksi franchise-yritykseksi, ja sen tyylikkäät mallit ovat todella askel oikeaan suuntaan. Yrityksellä on mottona ”jos voit unelmoida siitä, voit tehdä sen”. René Pieper Laursen on myös sanonut: ”jos uskosi on vahva, voidaan valtioita rakentaa ja sotia voittaa – ajattelutapa, joka vie meitä eteenpäin!” Mahtavia sanoja, liioittelematta.

Prêt-à-porter ja haute couture

Suurelle osalle skandinaavista muotia on tunnusomaista tyylipuhdas ajattelutapa ja monet yhdistävät muodin minimalistiseen muotoiluun – Bianco ei ole mikään poikkeus. Bianco toimii molempien tunnuslauseiden ”prêt-à-porter” ja ”haute couture” mukaan. Prêt-à-porter merkitsee valmiiksi ommeltuja vaatteita, nuorekkaita ja avantgardistisia, kun taas haoute couture on mittoihin ommeltua ja eksklusiivista. Bianco työskentelee monien nuorten suunnittelijoiden kanssa ja hakee inspiraatiota taide- ja kulttuurimaailmasta, myös katutaiteesta. Näin yritys on onnistunut sekoittamaan ja yhdistämään mielenkiintoisia ja rohkeita tapoja saavuttaakseen korkean tason muotoilukielessä – sekä houkuttelemaan monia katseita luomuksilleen.

Taiteen ja muodin liittoutuma

Yritys luo monia silmäyksiä muotimaailmaan ja hakee vaikutteita catwalkilta. Näin Bianco heijastaa sitä, mikä on kuumaa muotimaailmassa ja pitää itsensä ajan tasalla. Vielä yksi piirre työtavassa on se, mitä yritys kutsuu nimityksellä Bianco Artist Takeover Concept, jossa taide ja muoti yhdistyvät pyhässä liitossa. Kaksi kertaa vuodessa Bianco antaa taiteilijoiden luoda aivan vapaasti taideteoksia tulevia mallistoja varten, näin saadaan aikaan mielenkiintoisia luomuksia samalla, kun lupaavat taiteilijat ilmaisevat taidettaan – ja vaikuttavat myös muotiin. Footwaylla on useita eri malleja naistenkenkiä merkiltä Bianco, korkeakorkoisia, saappaita, saapikkaita, tyylikkäitä pumpseja ja varsikenkiä. Biancon tehokkaan muotoilukielen ansiosta voit helposti yhdistellä monia eri tyylejä ja poimia kaapistasi kaikkea mahdollista upeaa löytääksesi sen, mikä sinun mielestäsi sopii parhaiten. Bianco valmistaa myös miestenkenkiä – ja millaisia miestenkenkiä! Täältä löydät matalia kenkiä, nahkaisia pukukenkiä, chelsea-bootseja tyylikkäällä pienellä kannalla ja myös erittäin kovia varsikenkiä, jotka kohottavat farkkusi kokonaan uudelle tasolle. Täydennä nahkatakilla tai päällystakilla.

Julkaisuja aiheesta Bianco
N
Notforhumans -
K
Katariina -
Näytä lisää julkaisuja
FEW LEFT
Mule Sandal Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Divided Pump Cream
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

221 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK