Bianco Kengät Netistä

147 osumaa

Tanskalainen menestys-design

Bianco on tanskalainen menestynytyritys, joka perustettiin vuonna 1987, ja jolla on tänä päivänä kauppoja 145maassa ympäri maailmaa, muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.Kengille on tunnusomaista niiden minimalistinen ja tyylipuhdas muotoilu, selvästiSkandinaavista.

 

Franchise,joka vangitsee huomion

René Pieper Laursen perusti yrityksen,joka toimii tänään franschise-periaatteella. Sen päämääränä on jatkuva kasvu,joka tavoitetaan kauniilla muotoilulla ja kengillä, jotka vangitsevatasiakkaiden huomion. Yritys pyrkii myös tulemaan maailman suurimmaksi kenkiinkeskittyneeksi franchise-yritykseksi, ja sen tyylikkäät mallit ovat todellaaskel oikeaan suuntaan. Yrityksellä on mottona ”jos voit unelmoida siitä, voittehdä sen”. René Pieper Laursen on myös sanonut: ”jos uskosi on vahva, voidaanvaltioita rakentaa ja sotia voittaa – ajattelutapa, joka vie meitä eteenpäin!”Mahtavia sanoja, liioittelematta.

 

Prêt-à-porterja haute couture

Suurelle osalle skandinaavista muotiaon tunnusomaista tyylipuhdas ajattelutapa ja monet yhdistävät muodinminimalistiseen muotoiluun – Bianco ei ole mikään poikkeus. Bianco toimiimolempien tunnuslauseiden ”prêt-à-porter” ja ”haute couture” mukaan. Prêt-à-portermerkitsee valmiiksi ommeltuja vaatteita, nuorekkaita ja avantgardistisia, kuntaas haoute couture on mittoihin ommeltua ja eksklusiivista. Bianco työskenteleemonien nuorten suunnittelijoiden kanssa ja hakee inspiraatiota taide- ja kulttuurimaailmasta,myös katutaiteesta. Näin yritys on onnistunut sekoittamaan ja yhdistämäänmielenkiintoisia ja rohkeita tapoja saavuttaakseen korkean tasonmuotoilukielessä – sekä houkuttelemaan monia katseita luomuksilleen.

 

Taiteenja muodin liittoutuma

Yritys luo monia silmäyksiämuotimaailmaan ja hakee vaikutteita catwalkilta. Näin Bianco heijastaa sitä,mikä on kuumaa muotimaailmassa ja pitää itsensä ajan tasalla. Vielä yksi piirretyötavassa on se, mitä yritys kutsuu nimityksellä Bianco Artist TakeoverConcept, jossa taide ja muoti yhdistyvät pyhässä liitossa. Kaksi kertaavuodessa Bianco antaa taiteilijoiden luoda aivan vapaasti taideteoksia tuleviamallistoja varten, näin saadaan aikaan mielenkiintoisia luomuksia samalla, kunlupaavat taiteilijat ilmaisevat taidettaan – ja vaikuttavat myös muotiin.Footwaylla on  useita eri mallejanaistenkenkiä merkiltä Bianco, korkeakorkoisia, saappaita, saapikkaita,tyylikkäitä pumpseja ja varsikenkiä. Biancon tehokkaan muotoilukielen ansiostavoit helposti yhdistellä monia eri tyylejä ja poimia kaapistasi kaikkeamahdollista upeaa löytääksesi sen, mikä sinun mielestäsi sopii parhaiten.Bianco valmistaa myös miestenkenkiä – ja millaisia miestenkenkiä! Täältä löydätmatalia kenkiä, nahkaisia pukukenkiä, chelsea-bootseja tyylikkäällä pienellä kannallaja myös erittäin kovia varsikenkiä, jotka kohottavat farkkusi kokonaan uudelletasolle. Täydennä nahkatakilla tai päällystakilla.

Sivu 1 / 3

147 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×