Betula Kengät Netistä

0 osumaa

Betula kengät tarjoavat mukavuutta

Betula kengät on saksalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1994. Betula on yksi maailmankuulun Birkenstockin malleja ja valikoimaan kuuluu mukavia, tyylikkäitä sandaaleja. Sandaalit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista.

Hemmottele jalkojasi sandaaleilla

Birkenstock valmistaa Betula-sandaaleja kaikille mukavuutta ja muotia etsiville. Vuonna 1994 perustetulla saksalaismerkillä on pitkä historia, jonka aikana yritys on tuonut markkinoille toinen toistaan käytännöllisempiä sandaaleja sekä miehille että naisille. Betulassa on yhdistetty tuotemerkille tuttu mukavuus ja kepeys moderniin tyyliin. Yksilöllisyyttä lisäävät pienet, tarkoin harkitut yksityiskohdat, jotka tekevät tyylistä persoonallisen. Naiselliset sandaalit soveltuvat hyvin esimerkiksi kesäjuhliin tai vastaavasti vaikka rannalle. Korkean laadun johdosta Betula-kengät pysyvät käytössäsi pitkään. Miellyttävän pehmeä pohja on yksi Betulan tärkeimmistä ominaisuuksista, joten pitomukavuus on taattua. Valmistuksessa käytetyt luonnonmateriaalit soveltuvat vaativankin kuluttajan käyttöön ja korkealuokkaisesti valmistettu Betula-mallisto kestää vuodesta toiseen. Kepeytensä vuoksi Betula-kengät kulkevat helposti mukanasi vaikka olkalaukussa.

Persoonalliset Betula kengät

Betula sandaalit ovat jokaisen muotitietoisen varma valinta, sillä sandaaleissa on käytetty paljon mielikuvitusta. Mukavista ja käytännöllisistä perussandaaleista on yksityiskohtien avulla tehty persoonalliset ja muodikkaat jalkineet, jotka soveltuvat sekä arkeen että juhlaan. Betula-kengät voit yhdistää esimerkiksi kesämekkoon tai tyylikkääseen ranta-asuun. Betulat istuvat hyvin myös illanviettoon esimerkiksi farkkuihin yhdistettyinä. Betula terveyskengät ovat sen sijaan monen ykkössuosikki työkäytössä. Nämä jalkineet eivät pitkäaikaisessakaan käytössä väsytä jalkoja, vaan kepeytensä ja jalkaan mukautuvan pohjansa ansiosta Betula-kengät hellivät jalkapohjaa koko pitkän päivänä ajan. Koska kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jalat eivät myöskään hikoa liikaa. Huippuluokan nahka huolehtii ilmanvaihdosta ja napakka korkkipohja pitää jalkapohjan vetreänä. Betula on kaikkien seisomatyötätekevien ykkösvalinta!

Kestävät vuodesta toiseen

Betula kengät ovat todella kestävät, eikä niiden hoitaminen vaadi juurikaan toimenpiteitä. Lika ja pöly tulisi kengistä kuitenkin puhdistaa niin pian kuin mahdollista. Säännöllinen pesu pidentää kengän käyttöikää huomattavasti. Mikäli kengät ovat työkäytössä, kannattaa pesusta tehdä säännöllinen askare. Nahkapinnan puhdistus kannattaa aloittaa pyyhkimällä ensiksi kuivalla liinalla irtonainen lika ja pöly. Sen jälkeen pinnan voi pestä sille sopivalla pesuaineella. Kuivuttuaan kenkä kannattaa käsitellä sille erikseen tarkoitetulla suojausaineella, joka suojelee sandaalia lialta pesukertojen välissä. Mikäli pesua ei likaantumisesta huolimatta tehdä, saattaa nahkapinnan laatu kärsiä, johtaen esimerkiksi halkeamiin ja mahdollisten värien haalistumiseen. Betula-sandaalit ovat käytössä todella kestävät ja jalkineen käyttöikää voit pidentää säännöllisellä pesulla.

Betula kengät netistä Footwayltä

Osta Betula kengät nyt nettikaupastamme! Saat huippuedullisen hinnan ohella laadukkaat kengät, jotka kestävät käytössäsi pitkään. Monipuolista valikoimaamme voit selata rauhassa kotona ja tilata silloin, kun sinulle sopii. Muistathan, että saat meiltä nopean ja ilmaisen toimituksen ohella kaupan päälle myös 180 maksuttoman palautusoikeuden. Voit siis tehdä ostoksia huoletta ja tilata samalla kengät vaikka koko perheelle. Apua saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×