Betsey Johnson Kengät Netistä

10 osumaa

Betsey Johnson kengät – näyttävää muotia naisille

Nainen, näillä kengillä erotut varmasti joukosta! Näissä kengissä sinut huomataan. Betsey Johnson kengissä on väriä, yksityiskohtia, jännittävyyttä. Vaikka hienoutta kengistä löytyykin, ovat ne silti hyvät jalassa. Kenkien tyyli on nuorekas ja niistä löytyy siistiä asennetta. Betsey Johnson -valikoimasta löytyy muutakin kuin vain kenkiä, mm. vaatteita, koruja, laukkuja ja kelloja.

Betsey Johnson kenkien historia

Newyorkilaisen suunnittelijan Betsey Johnsonin kengissä on sitä jotain. Hän on alusta lähtien halunnut noudattaa omia sääntöjään ja tehdä asioita oman mallinsa mukaan. Hän on luonut tällä tavoin upeita kenkiä. Betsey on ollut muotibisneksessä mukana jo 1960-luvulta lähtien uniikilla ja ainutlaatuisella tyylillään. Hänen omalaatuinen tyylinsä on pitänyt hänet vahvasti mukana muodin huipulla. Hänen kykynsä kasvaa muodin mukana, mutta säilyttää kuitenkin oma tyylinsä, on hieno piirre. Hän on viettänyt nuoruutensa tanssin parissa, ja sieltä kumpuaakin inspiraatio kenkiin. Betsey Johnson, puhutaan sitten ihmisestä tai tuotemerkistä, katsoo koko ajan tulevaan ja pyrkii olemaan muotimaailman huipulla.

Näyttävät Betsey Johnson kengät jalkaan ja menoksi

Haluaisitko jalkaasi rokkaavat, seksikkäät ja boheemit kengät? Jos vastasit kyllä, kannattaa ehdottomasti tutustua Betsey Johnson kenkiin. Valikoimasta löytyy niin korkkarit kuin matalammat Betsey Johnson ballerinat. Betsey Johnson kengät ovat piste i:n päälle asussasi. Kenkiä on helppo yhdistää niin vähän hienostuneemman tyylin kuin rennommankin asun kanssa.

Footway – Betsey Johnson kengät netistä

Tilaa itsellesi boheemit Betsey Johnson kengät Footwayltä jo tänään. Meiltä saat nopean toimituksen täysin ilmaiseksi. Muista myös, että meillä Footwayllä palautus hoituu ilmaiseksi. Voit kaikessa rauhassa kokeilla kenkiä kotona, sillä meiltä saat 180 päivän avoimen kaupan.

Julkaisuja aiheesta Betsey Johnson
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Caylin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Morggann
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Zzo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Serenn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tipps
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Zzo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Taalia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dareah
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Taalia
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sophia-L
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

10 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK