Etsi lempikenkäsi täältä!
0

Ben Sherman Kengät Netistä

Pue jalkaasi rockhenkiset Ben Sherman kengät

Ben Sherman kenkien look on brittiläinen ja tyylikäs, johon on sekoitettu brittiläistä rock-kulttuuria. Merkkiin on omaksuttu vivahteita tärkeiden kulttuuriliikkeiden parista. Kengät näyttävät kuitenkin ajattomilta, joten niihin kannattaa satsata.

Ben Sherman kengissä puhaltaa brittituulet

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Ben Sherman avasi Englannissa ensimmäisen kauluspaitatehtaansa erään Amerikan matkan seurauksena. Tämä tapahtui vuonna 1963. Näissä kauluspaidoissa näkyi musiikillinen vaikutus Beatlesin ajoilta. Paidoista pidettiin ja niistä puhuttiin. Myöhemmin merkin mallisto täydentyi kengillä. Merkki tarjoaa tänä päivänä mallistoaan jo 40 eri maassa. Ben Sherman kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä on hyvä istuvuus. Joko Ben Sherman sneakerit ovat sinulle tutut?

Ben Sherman kengät tyylitietoiselle miehelle ja naiselle

Omaksu jotain uutta ja erilaista tavallisen ja arkipäiväisen sijaan, ja laita Ben Sherman kengät jalkaasi. Miehet ja naiset, jotka käyttävät näitä kenkiä, ovat trenditietoisia ja haluavat jalkaansa jotain uniikkia. Nämä kengät ovat niin tyylikkäät, että ne sopivat käytettäviksi melkein missä tilaisuudessa vain. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi kengät, joita voit käyttää vuodesta toiseen.

Footway – Ben Sherman kengät netistä

Footwayltä löydät satoja tunnettuja tuotemerkkejä, ja yksi niistä on Ben Sherman. Ben Sherman tarjoaa sinulle trendikkäät kengät ainutlaatuisella twistillä varustettuna. Näissä kengissä et jää varjoon. Muistathan, että meiltä Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Kaiken kruunaa 180 päivän avokauppa, jonka ansiosta voit kaikessa rauhassa sovittaa kenkiä kotonasi.
Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×