Belle By Sigerson Morrison Kengät Netistä

4 osumaa

Belle by Sigerson Morrison kengät – ”Sinkkuelämää” kaappiisi

Hiljaista luksusta ja kosmopoliittista cooliutta, nämä asiat kuvastavat Belle by Sigerson Morrisonin kenkiä hyvin. Kengät on suunnattu ajattomuutta rakastaville naisille, jotka ovat uskollisia muodille. Jos jalkasi halajavat tyylikkäitä kenkiä, kannattaa ehdottomasti tutustua Bellen valikoimaan. Bellen kengissä näkyy kenkämaailman viimeisimmät trendit nuorekkaalla twistillä höystettynä.

Belle by Sigerson Morrison kengät – nuorekkuuden ihannointia

Sigerson Morrison perustettiin vuonna 1991. Belle on Sigerson Morrisonin ”pikkusisko”. Belle perustettiin vuonna 2004 tarjoamaan supertrendikkäitä malleja edullisempaan hintaan. Bellen malleissa näkyy yksityiskohtien arvostaminen ja ajan henki. Merkin kengissä näkyy New Yorkin elämäntapa kohtuuhinnoin. Bellen mallistossa nuorekkuus tulee myös ilmi. Kenkien valmistuksessa käytetään aitoa nahkaa, lampaannahkaa ja pohjat ovat kestävää kumia.

Belle by Sigerson Morrison kengät sopivat niin töihin kuin yökerhoon

Belle by Sigerson Morrisonin kengät jalassa tunnet itsesi kuin Carrie Bradshawksi. Merkin kengillä voit liikkua pitkin kaupungin katuja ja tanssia yökerhon humussa: ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kengät sopivat hyvin yhteen niin farkkujen kuin hempeän kesämekonkin kanssa.

Footway – Belle by Sigerson Morrison kengät netistä

Meiltä Footwayltä löydät korkealaatuiset ja trendikkäät Belle by Sigerson Morrison kengät. Klikkaa itsesi jo tänään sivuillemme ja tilaa itsellesi esimerkiksi näyttävät korkkarit. Me tarjoamme ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avokaupan. Mikäli sinulla on kysyttää tilaukseen tai toimitukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, me olemme aina avuksi.

6621
MUUTAMA JÄLJELLÄ
6618D
MUUTAMA JÄLJELLÄ
6590C
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kenda
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK