Etsi lempikenkäsi täältä!
Sivu 1 / 1

Båstad Original Kengät Netistä

Hanki itsellesi Båstad Original kengät työkengiksi

Båstad Original valmistaa työkenkiä. Kengät ovat jämäkät ja niiden pehmustettu sisäpohja takaa sen, että ne sopivat hyvin niin vapaa-aikaan kuin työkengiksikin. Näillä kengillä jaksat varmasti seistä pitkään töissä. Kengissä on pitävä pohja.

Båstad Original kengät – laatua Ruotsista

Båstad Original kengät valmistetaan Ruotsissa Båstadissa. Yritys on perustettu 1900-luvun alussa, tarkalleen vuonna 1907. Jo siis yli 100 vuoden kokemuksella yritys on valmistanut markkinoiden parhaita työkenkiä. Kengät kehitetään Ruotsissa ja ne valmistetaan Puolassa. Kengät on valmistettu nahasta ja pohja on puuta.

Båstad Originalin kengillä jaksat työpäiväsi hyvin

Työskentelitpä sitten keittiössä tai rakensit taloa, on sinun hyvä suojata jalkasi ja siihen Båstad Original kengät ovat hyvä valinta. Näiden kenkien hyvä istuvuus ja iskunvaimennus tekevät näistä kengistä oivat valinnat työkengiksi. Kengät on kehitetty erityisesti heille, jotka ovat jatkuvassa liikkeessä työpäivän aikana.

Footway – Båstad Original kengät netistä

Hanki nyt itsellesi laadukkaat ja mukavat työkengät Footwayn laajasta valikoimasta ja jaksat työpäiväsi paremmin. Meillä Footwayllä toimitus on nopea sekä ilmainen. Myös palautus on ilmainen. Eikä ole syytä unohtaa tarjoamaamme 180 päivän avokauppaa. Voit siis huoletta testata kenkiä kotonasi. On tärkeää, että työkengät istuvat hyvin jalkaasi, sillä pidäthän niitä koko päivän jalassasi. Jos sinulla herää kysymyksiä tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.
Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×