Barund Cph Kengät Netistä

0 osumaa

Barund CPH kengät huokuvat pohjoismaista designia

Barund CPH kengät tarjoavat monenlaista tyyliä erilaisiin tunnelmiin ja elämäntapoihin. Inspiraatiota kenkiin haetaan Kööpenhaminasta ja Pariisista. Kengistä huokuu hillitty yksinkertaisuus ja pohjoismainen twisti. Kengät ovat todella korkealaatuisia ja niitä on mukava pitää jalassa. Ennen kaikkea ne näyttävät kauniilta. Barund CPH pyrkii seuraamaan kenkämaailman trendejä ja luomaan naisellisia kenkiä parhaista materiaaleista.

Barund CPH kengät – tanskalaista laatua

Barund CPH on tanskalainen tuotemerkki, joka valmistaa kenkiä ja muita asusteita. Yritys on perustettu vuonna 2008 Anne Lundin ja Mads Richardin toimesta. Mallistot ovat todella monipuolisia ja kengät on tehty kestämään. Käytämme kengissämme italialaista nahkaa ja taitavia suunnittelijoita. Kengät valmistetaan Portugalissa taitavien käsityöläisten toimesta.

Laita kauniit Barund CPH kengät jalkaan ja lähde baanalle

Nämä kengät sopivat rentoon kaupunkikävelyyn ja naiselliseen baari-iltaan. Naiset, jotka rakastavat muotia, haluavat itselleen Baruna CPH:n ballerinat. Ballerinat valmistetaan mokasta ja nahasta. Nämä ballerinat ovat loistava valinta niin arkeen kuin juhlaankin.

Footway – Barund CPH kengät netistä

Meillä Footwayllä voit shoppailla omaan tahtiin. Löydät Footwayn valikoimasta laajan valikoiman Barund CPH ballerinoja. Kun olet löytänyt itsellesi sopivat ballerinat, klikkaa ne ostoskoriin ja saat ne nopealla toimituksella kotiisi. Foootway tarjoaa sinulle tilaukseesi ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Meiltä saat myös 180 päivän avokaupan tuotteillesi. Jos sinulla tulee ongelmia liittyen tilaukseen tai toimitukseen, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK