Bagheera Kengät Netistä

206 osumaa

Avesta-legenda

RuotsalainenBagheera perustettiin Avestassa vuonna 1981 ja siitä tuli 80-luvulla suurimenestys, johtuen suurelta osin klassisesta WCT-verryttelypuvusta, joka olisuosittu jääkiekon harrastajien keskuudessa. Pääkonttori on edelleen Avestassaja yritys myy urheiluvaatteita ja -kenkiä. Bagheera, joka on saanut nimensäViidakkokirjan viisaan pantterin mukaan (vaikka bagh tarkoittaa tiikeriä hindinkielellä), on yksi harvoja ruotsalaisia yrityksiä, jotka ovat menestyneet niinvaikealla alalla kuin urheilukengät ja -vaatteet.

 

Toimintoja mukavuus

Nykyäänsuuri osa yrityksen ajattelutapaa perustuu toiminnallisuuteen ja aktiviteettiin– vaatteita, jotka kestävät rasitusta samalla, kun niitä voidaan löytääedullisiin hintoihin. Tunnusomaista suunnittelulle on hyvä materiaali, jokaistuu hyvin, ja Bagheera työskentelee muun muassa käyttäen niin sanottua ”bodymapping”, joka ottaa huomioon kehon eri hikoilualueet parhaan mahdollisenmukavuuden ja vakaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Footwaylta löydät moniaBagheera-malleja niin lapsille kuin miehille ja naisillekin. Löydätvapaa-ajankenkiä, juoksukenkiä sekä arkikenkiä. Bagheera on tuotemerkkikuntoilijoille, joten jos haluat antaa sekä kehosi että kenkiesi hengittää, onBagheera sinulle sopiva merkki – periaatteessa riippumatta siitä, mikäliikuntamuoto miellyttää juuri sinua.

 

Suuri lastenkenkien alueella

Bagheeraon tehnyt nimeä myös lastenkenkien valmistamisessa, johtuen luultavastitoiminnallisista kengistä, jotka sopivat kaikkeen siihen, mitä lapset tekevät:tutkivat, seikkailevat, leikkivät ja ovat aktiivisia pitkät ja vauhdikkaatpäivät. Bagheera valmistaa myös talvikenkiä, mikä sopii mainiosti nyt, kunsyksy muuttuu pikkuhiljaa kylmemmäksi – ja onhan selvää, että lasten tuleevoida leikkiä Bagheera-kengissä. Nyt Bagheera on ollut toiminnassa yli 30 vuottaja se on rakentanut vakaan tunteen siitä, mitä asiakkaat tarvitsevat, mutta seon myös onnistunut pysymään ajankohtaisena ja huomion kohteena, johtuenmonipuolisista tuotteistaan, jotka miellyttävät niin arkipäivän kuntoilijoitakuin myös niitä, jotka haluavat panostaa vähän enemmän.

 

Ei ainoastaan tarranauhoja

Tänäpäivänä löytyy monia upeita Bagheera-tennareita niin miehille kuin naisillekin,nykyaikaisella tehokkaalla muotoilulla. Muun muassa tyylikkäät mallit, kutenOctane, joka henkii nopeutta ja aktiviteettia. Vain pelkkä näkeminen luo haluasprinttiin, juoksemiseen tai vain lönkyttelemiseen raikkaassa ulkoilmassa. Tutusturuotsalaiseen perintöön ja vilkaise vähän tarkemmin Bagheeraa. Nimen takana onpaljon muutakin kuin klassiset verryttelypuvut ja tarrakengät – tänä päivänälöydät lukuisia nykyaikaisia kenkiä aktiiviseen elämään. Footwaylla on yli sataerilaista Bagheera-mallia, joten sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia löytääseuraavat Bagheera-suosikkisi.

Sivu 1 / 4

206 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×