Bagheera, Kengät

226 osumaa

Avesta-legenda

Ruotsalainen Bagheera perustettiin Avestassa vuonna 1981 ja siitä tuli 80-luvulla suuri menestys, johtuen suurelta osin klassisesta WCT-verryttelypuvusta, joka oli suosittu jääkiekon harrastajien keskuudessa. Pääkonttori on edelleen Avestassa ja yritys myy urheiluvaatteita ja -kenkiä. Bagheera, joka on saanut nimensä Viidakkokirjan viisaan pantterin mukaan (vaikka bagh tarkoittaa tiikeriä hindin kielellä), on yksi harvoja ruotsalaisia yrityksiä, jotka ovat menestyneet niin vaikealla alalla kuin urheilukengät ja -vaatteet.

Toiminto ja mukavuus

Nykyään suuri osa yrityksen ajattelutapaa perustuu toiminnallisuuteen ja aktiviteettiin – vaatteita, jotka kestävät rasitusta samalla, kun niitä voidaan löytää edullisiin hintoihin. Tunnusomaista suunnittelulle on hyvä materiaali, joka istuu hyvin, ja Bagheera työskentelee muun muassa käyttäen niin sanottua ”body mapping”, joka ottaa huomioon kehon eri hikoilualueet parhaan mahdollisen mukavuuden ja vakaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Footwaylta löydät monia Bagheera-malleja niin lapsille kuin miehille ja naisillekin. Löydät vapaa-ajankenkiä, juoksukenkiä sekä arkikenkiä. Bagheera on tuotemerkki kuntoilijoille, joten jos haluat antaa sekä kehosi että kenkiesi hengittää, on Bagheera sinulle sopiva merkki – periaatteessa riippumatta siitä, mikä liikuntamuoto miellyttää juuri sinua.

Suuri lastenkenkien alueella

Bagheera on tehnyt nimeä myös lastenkenkien valmistamisessa, johtuen luultavasti toiminnallisista kengistä, jotka sopivat kaikkeen siihen, mitä lapset tekevät: tutkivat, seikkailevat, leikkivät ja ovat aktiivisia pitkät ja vauhdikkaat päivät. Bagheera valmistaa myös talvikenkiä, mikä sopii mainiosti nyt, kun syksy muuttuu pikkuhiljaa kylmemmäksi – ja onhan selvää, että lasten tulee voida leikkiä Bagheera-kengissä. Nyt Bagheera on ollut toiminnassa yli 30 vuotta ja se on rakentanut vakaan tunteen siitä, mitä asiakkaat tarvitsevat, mutta se on myös onnistunut pysymään ajankohtaisena ja huomion kohteena, johtuen monipuolisista tuotteistaan, jotka miellyttävät niin arkipäivän kuntoilijoita kuin myös niitä, jotka haluavat panostaa vähän enemmän.

Ei ainoastaan tarranauhoja

Tänä päivänä löytyy monia upeita Bagheera-tennareita niin miehille kuin naisillekin, nykyaikaisella tehokkaalla muotoilulla. Muun muassa tyylikkäät mallit, kuten Octane, joka henkii nopeutta ja aktiviteettia. Vain pelkkä näkeminen luo halua sprinttiin, juoksemiseen tai vain lönkyttelemiseen raikkaassa ulkoilmassa. Tutustu ruotsalaiseen perintöön ja vilkaise vähän tarkemmin Bagheeraa. Nimen takana on paljon muutakin kuin klassiset verryttelypuvut ja tarrakengät – tänä päivänä löydät lukuisia nykyaikaisia kenkiä aktiiviseen elämään. Footwaylla on yli sata erilaista Bagheera-mallia, joten sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia löytää seuraavat Bagheera-suosikkisi.

Julkaisuja aiheesta Bagheera
M
Manuel -
D
depsnfkdjd -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

226 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK