Baffin Kengät Netistä

9 osumaa

Baffinin kengät huolehtivat sinusta antaen sinun keskittyä seikkailuusi

Baffinin talvijalkineet on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin. Tämä suosittu tuotemerkki valmistaa kenkiä kaikkiin mahdollisiin erilaisiin tarpeisiin: äärimmäiseen kylmyyteen, retkeilyyn, metsästykseen, jokapäiväiseen käyttöön sekä teollisuuteen. Kengissä on ainutlaatuinen rakenne, joka takaa 100% lämmön- ja vedeneristyksen. Baffinin kengät tarjoavat sinulle uskomattoman hyvän käyttömukavuuden. Tuotemerkki on myös onnistunut kehittämään lämpimät, kevyet ja kestävät kengät.

Baffinin kengät – kanadalaista laatua

Baffin on kanadalainen perheyritys, jonka painopisteenä ovat teknisesti kehittyneet jalkineet ja asusteet. Yritys on perustettu vuonna 1997. Baffin suunnittelee, kehittää, testaa ja valmistaa maailman parhaita kylmään säähän ja äärimmäisiin olosuhteisiin tarkoitettuja jalkineita ja vaatteita. Vaikka et lähtisikään seikkailulle etelänavalle, on silti hyvä omistaa Baffinin kengät vaikkapa päivälehden noutamiseen kylminä talviaamuina.

Baffinin kengät pitävät varpaasi lämpiminä kylmässä säässä

Me Pohjolassa asuvat tiedämme, että ilmasto voi olla hyvinkin hyinen ja kylmä. Kukaan meistä ei halua palella etenkin siitä syystä, että jos varpaita paleltaa, alkaa pian paleltamaan muutakin vartaloa. Laita Baffinin kengät jalkaan ja sinun ei tarvitse enää hytistä. Baffinin kengissä tunnet ainutlaatuisen lämmön ja mukavuuden muihin merkkeihin verrattuna.

Footway – Baffinin kengät netistä

Lähtiessäsi Baffinin kengät jalassasi seikkailuun, sinun ei tarvitse vaivata päätäsi murehtiaksesi jaloistasi, sillä ne pysyvät takuuvarmasti lämpiminä ja kuivina. Klikkaa itsesi Footwayn sivuille ja tilaa omasi jo tänään. Me Footwaylla toimitamme tilauksesi nopeasti perille. Mikä hienointa, saat toimituksen ja palautuksen täysin maksutta. Muistathan myös, että meiltä saat 180 päivän avokaupan.

Julkaisuja aiheesta Baffin
J
Juhani Räsänen -
I
Ilkka -
Näytä lisää julkaisuja
Chloe Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ease Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK