Etsi lempikenkäsi täältä!
Sivu 1 / 1

Babolat Kengät Netistä

Babolatin kengät – intohimona tennis

Babolat on suunnattu kaikille meille, jotka rakastavat tennistä. Babolat-tuotemerkki on todella tunnettu ja sillä on jo lähes 20 000 myymälää ympäri maailman. Mikäli mielit jalkaasi hyvät ja laadukkaat tenniskengät, kannattaa ehdottomasti luottaa Babolatin nimeen. Treenatessa on tärkeää olla hyvät kengät jalassa. Babolatin kenkävalikoimasta löydät useita eri malleja ja eri tekniikoille suunniteltuja kenkiä.

Ranskalaiset Babolatin kengät vaativaan urheiluun

Tennis kehitettiin vuonna 1874 ja vuotta myöhemmin ranskalainen Pierre Babolat valmisti ensimmäiset jänteet tennismailaan, jolloin Ranskan Lyoniin syntyi myös Babolat-yritys. Myöhemmin yritys laajentui tarjoamaan tuotteita myös sulkapallon ystäville. Tänä päivänä yritys voikin ylpeänä tarjota kuluttajille vaatteita ja varusteita niin sulkapalloon kuin tennikseenkin. Vuonna 2003 julkaistiin Babolatin ensimmäinen kenkämallisto.

Babolatin kengät kruunaavat sporttisen asusi

Babolat-yritystä johtaa Eric Babolat, joka edustaa perustajasuvun viidettä sukupolvea. Kuuluisat tennistähdet, kuten Rafael Nadal ja Andy Roddick, käyttävät Babolatin jalkineita. Ideoita kenkien suunnitteluun haetaan nimen omaan pelaajilta. Babolatin korkealaatuisissa kengissä on hyvin istuva ja mukava muotoilu. Näissä kengissä tunnet olevasi todella nopea tennistä pelatessasi. Babolatin valikoimasta löydät takuuvarmasti sporttisen asuusi sopivat kengät.

Footway – Babolatin kengät netistä

Haluaisitko olla parempi tenniksen pelaaja? Ehkäpä saisit peliisi kaivattua lisäpotkua uusilla Babolatin kengillä! Babolat on suunnattu kaikille meille, jotka rakastavat tennistä ja treenatessa on tärkeää olla hyvät kengät jalassa. Tilaa nämä laadukkaat kengät jo tänään meiltä Footwaylta. Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.
Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×