B Store Kengät Netistä

2 osumaa

Laadukkaat ja uniikit B Storen kengät

Etsitkö itsellesi ehdottoman uniikkeja, herkullisen värikkäitä ja tinkimättömän laadukkaita kenkiä? Jos, niin kannattaa käydä tutustumassa B Storen valikoimaan. B Storen kengät valmistetaan laadukkaista materiaalista ja ne ovat fantastisen tuntuiset jalassa. B Store erottautuu muista ainutlaatuisen uniikilla muotoilullaan, joka nojautuu alkuperäisiin perinteisiin, mutta ottaa samalla mallia nykyisten trendien suuntauksista.

B Store - Esteettistä ylellisyyttä arvostaville

B Store sai alkunsa vuonna 2001 Lontoon Conduit Streetiltä, mutta tällä hetkellä merkki tarjoaa tuotteitaan ainoastaan verkossa. Kengät ovat yksinkertaisia ja moderneja ja suunnattu asiakkaille, jotka arvostavat vahvaa ja esteettistä merkkituotteen ylellisyyttä. Myymälän omistaa tällä hetkellä farfetch.comin perustaja José Neves. Aluksi yritys keskittyi miesten kenkiin, mutta valmistaa tätä nykyä jalkineita myös naisille.

Boheemit B Storen kengät yhdistyvät helposti erilaisiin asuihin

B Store on kehittynyt yhdeksi nykymuodin kuumimmista nimistä. Tänä päivänä valikoimasta löytyy niin tyylikkäitä ja hienostuneita miesten kävelykenkiä kuin paksupohjaisia, korkeavartisia tennareitakin. Myös naisille on oma valikoimansa. B Storen kengillä on mukava kävellä koko päivän ja niitä on helppo yhdistää eri asuihin. Voit käyttää niitä niin rentojen farkkujen kuin söpön mekonkin kanssa.

Footway – B Storen kengät netistä

Etsitkö itsellesi ehdottoman uniikkeja, herkullisen värikkäitä ja tinkimättömän laadukkaita kenkiä? Jos, niin käy tutustumassa B Storen valikoimaan Footwayn sivuilla. Tilaa itsellesi Footwaylta B Storen uniikit kengät. Me Footwaylla toimitamme tilauksesi nopeasti perille. Toimitus ja palautus on meillä maksutonta. Lisäksi sinulla on 180 päivää aikaa miettiä, haluatko pitää kengät.

Anne 7
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anne11
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK