Kengät Netistä

15 osumaa

Väriä sadepäivään Azzezon kengillä

Sateiseina päivinä tarvitset jalkaasi kunnon kengät. Azzezo tarjoaa mallistossaan joustavat, kumiset kalossit, jotka istuvat loistavasti lähes jokaisen mallisiin kenkiin ja suojaavat niitä vedeltä ja kuralta. Kaiken lisäksi näitä kenkiä on saatavilla useissa upeissa väreissä. Azzezo valmistaa kenkiä, jotka ovat ehdottoman laadukkaita ja mukavia jalassa. Mikä valikoimasta houkuttelee sinua eniten?

Azzezon kengillä pidät omat kenkäsi kuivina

Ruotsalainen Azzezo tarjoaa laadukkaiden kalossien lisäksi myös laajan valikoiman kenkiin liittyviä lisätarvikkeita. Azzezon kengissä yhdistyy tarkkaan harkittu klassisen moderni muotoilu. Nämä kalossit ovat täysin vedenpitävät ja lisäksi niiden pohjissa on hyvä pito. Azzezon kalossit on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Ennen kaikkea kalossit ovat joustavat, joten ne on helppo sujauttaa kenkien päälle.

Azzezon kengät on helppo yhdistää asuun kuin asuun

Ruotsalaisen Azzezon kalossien tarkkaan harkitun yksinkertainen, pelkistetty muotoilu saa ne näyttämään klassisen kauniilta ja tyylikkäiltä. Näin voit yhdistää ne mitä mainioimmin useisiin eri asuihin ja asusteisiin sopiviksi. Kalossien mitä monipuolisimman värivalikoiman ansiosta saat kaipaamaasi pirteyttä sadepäivän asuusi. Miksipä et valitsisi kenkiesi kaveriksi punaiset tai siniset kalossit mustien sijaan?

Footway – Azzezon kengät netistä

Älä jätä kenkiäsi sään armoille, vaan tilaa Footwaylta Azzezon kalossit kenkiesi suojaksi. Näissä laadukkaissa kalosseissa viihdyt sadesäässä eikä pelkoa, että kenkäsi kastuisivat. Nauti kuivista jaloista koko sadepäivän ajan! Vieraile Footwayn sivuilla ja tilaa omasi. Meiltä saat maksuttoman toimituksen ja palautuksen sekä tarjoamme vielä kaiken tämän lisäksi 180 päivän avokaupan ostamillesi tuotteille.

120401
FEW LEFT
120401
FEW LEFT
Costello
FEW LEFT
Anderson
FEW LEFT
Norah
FEW LEFT
Norah
FEW LEFT
Syd
FEW LEFT
Roxy Nevada sigaro
FEW LEFT
110517
FEW LEFT
Syd
FEW LEFT
Costello Cuoio
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK