Audley Kengät Netistä

2 osumaa

Audleyn kengissä on luovan itsevarmaa tyyliä

Voidaan sanoa, että Audleyn kengät ovat melko omaperäiset. Ne suunnitellaan pikkutarkasti ja valmistusprosessin osana on tarkka laadunvalvonta. Nämä kengät edustavat uniikkia suunnittelua ollen erittäin moderni mestariteos. Audleyn kengissä on luonnolliset värit, uudistunut artdeco, puhdas englantilainen tyyli sekä uuden sukupolven materiaalit. Audleyn kengät on suunniteltu naisille, jotka ovat itsevarmoja, luovia ja perillä muodista.

Espanjalaisen luomisen intohimo näkyy Audleyn kengissä

Audleyn tuotemerkki sai alkunsa 1940-luvulla, jolloin Espanjassa sijaitsevassa pienessä tehtaassa valmistettiin ensimmäiset mallit. Vuonna 1988 siitä tuli rekisteröity tavaramerkki, mistä lähtien se on pyrkinyt muodin johtavaksi tuotemerkiksi. Merkki on halunnut vuosi toisensa jälkeen jatkaa omaperäisellä, persoonallisella ja laatuun panostavalla linjalla. Merkiltä löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä kenkiä, joihin muotitietoiset naiset ympäri maailman rakastuvat.

Audley - kengät kuin taideteokset

Audleyn kengistä huokuu avantgardinen trendikkyys ja loputon feminiinisyys. Nämä taiteen sektorille sijoittuvat Audleyn kengät ovat kuin taideteoksia itsessään. Hurmaava lopputulos syntyy rohkeiden leikkausten, luonnollisten sävyjen, iskevien värien sekä laadukkaiden materiaalien yhdistelmästä. Näissä kengissä on hyvä hinta-/laatusuhde. Voit siis huoletta hankkia useammatkin kengät ja yhdistää ne helposti suosikkiasuihisi – kerta toisensa jälkeen.

Footway – Audley kengät netistä

Nyt kannattaa tehdä miellyttävä kierros Footwayn sivuilla ja napata itselle ostoskoriin uniikit ja ehdottoman kauniit Audleyn naisten kengät. Älä siis enää aikaile, vaan vieraile Footwayn sivuilla. Meiltä saat maksuttoman toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avokaupan. Ethän epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä tilaukseen liittyen.

Talta
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Borte
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK