Asics Kengät Netistä

237 osumaa

Edistyksellinen tutkimus johtaa kehitystä

Asics onjapanilainen urheilukenkien valmistaja, joka perustettiin vuonna 1949, ja jokaon yksi niistä yrityksistä, jotka ovat pisimmällä lenkkitossujen ja tennarienkehittämisessä. Yritys valmistaa kenkiä useiden eri lajien harrastajille, kutenjuoksu, paini, tennis, golf ja lentopallo. Asicsin menestys perustuuedistykselliseen tutkimustyöhön ja läheiseen yhteistyöhön ammattiurheilijoidenkanssa. Yrityksen filosofia perustuu sanontaan ”terve sielu terveessä ruumissa”.

 

MerkistäOnitsuka tiger tuli Asics

Tänä päivänäkuuluvat juoksu ja aktiviteetit lähes kaikkien jokapäiväiseen elämään. Urheiluja muut aktiviteetit ovat muodissa ja lähes jokainen mies, nainen ja lapsiharrastaa liikuntaa. Ja hyvä onkin, sillä nykyisin olemme erittäin paikallaanistuvaa kansaa kaikkine seurauksineen - meidän täytyy siis aktivoida itseämmeenemmän vapaa-aikana. Asicsilla tämä ymmärrettiin jo kauan sitten ja sen vuoksiyritys on kasvanut yhdeksi ehdottomasti suurimmista urheilun ja ennen kaikkeajuoksun alalla. Perustaja Kihachiro Onitsuka alkoi valmistaa koripallokenkiä jonuorena kotikaupungissaan Kobessa, jonkin ajan kuluttua hän hakeutui muillekinurheilualoille ja 50-, 60- ja 70-luvuilla merkkiä, joka oli silloin nimeltäänOnitsuka Tiger, käyttivät ihmiset ympäri maailmaa. Vuonna 1977 yrityslyöttäytyi yhteen GT:n ja Jelenkin kanssa muodostaen yrityksen Asics.Onitsuka-merkkiä valmistetaan ja myydään tänäkin päivänä Asicsin katon alla. Toinenvirstanpylväs yrityksen historiassa oli vuonna 2010, jolloin se ostiruotsalaisen tuotemerkin Haglöfsin noin miljardilla ruotsin kruunulla.

 

Urheilujalkineetja Aasia hallitsevat

Tänä päivänäAsicsin suurimmat tulot tulevat urheilukengistä, jotka edustavat noin 60 prosenttiatuloista, kun taas 24 prosenttia tulee urheiluvaatteista ja 10 prosenttiaurheiluvälineistä. Suurin osa yrityksen myynnistä tapahtuu Aasiassa, missämyydään lähes puolet, 49 prosenttia, 28 prosenttia myydään Pohjois-Amerikassaja 19 prosenttia Euroopassa. Suuri vaikuttaja Asics-kenkien myyntimenestykseenon niin sanottu betageeli, geeli, joka koostuu geelistä ja silikonista ja jokavaimentaa iskuja esimerkiksi juoksussa. Tunnettu testi oli se, jossa kananmunapudotettiin yli 20 metrin korkeudesta 300 neliömillimetriin betageeliä – jakananmuna pysyi ehjänä! Tietenkin vaikuttavaa ja myös yksi syy siihen, miksibetageeli on tuullut niin suosituksi kansainvälisesti.

 

Houkutteleetreenaamaan

Tänään on betageeliä monissa eri Asics-malleissa ja sevähentää jalkojesi rasitusta pitkillä juoksulenkeillä. Asics-mallit eivät oleainoastaan mukavia jaloillesi, vaan ne houkuttelevat myös treenaamaan ihanallamuotoilullaan ja värikkäillä kuvioillaan – kengät ovat onnistuneet pysymään klassikoinaja niiden muotoilu on helposti tunnistettavissa. Hauska juttu Asics-kengissä onse, että ne ovat niin paljon juoksuun yhdistetyt, että ne ovat parhaimmillaanjuuri pitkän juoksulenkin jälkeen – luhistuneet ja kuluneet, aivan kuinmerkkinä hyvästä suorituksesta. Footwaylta löydät yli sata mallia merkiltäAsics, joten anna japanilaisten kenkien viedä sinut mukaansa juoksulenkilletoisensa jälkeen. Hio aikojasi ja vahvista sydäntäsi yhdessä Asicsin kanssa.

Sivu 1 / 4

237 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×