Art Kids Kengät Netistä

0 osumaa

Anna lapsesi viihtyä Art Kidsin kengissä

Art Kids haluaa olla lasten ystävä ja toteuttaa heidän unelmansa kenkien osalta. Art Kids luottaa perinteiden voimaan ja monen vuoden laadukkaaseen osaamiseen. Nämä asiat yritys haluaa mukauttaa nykypäivän haasteisiin pitäen silmällä vaihtuvia trendejä. Art Kids on kehittänyt uuden teknologian, joka mahdollistaa pohjan irrottamisen kengästä. Art Kids haluaa olla yllättävä, viihdyttävä ja jännittävä.

Art Kidsin kengät valmistuvat eettisiä arvoja silmällä pitäen

Art Kids on perustettu vuonna 1995. Yritys on osa La Rioja -ryhmää, jolla on yli 30 vuoden kokemus kenkien valmistuksesta. Yritys syntyi harkitusti hauskan ja yllättävän kutsumuksen kautta. Tänä päivänä Art Kids noudattaa hyvää liiketapaa, kansainvälistä lainsäädäntöä, perusoikeuksien toteutumista työntekijöilleen, terveysstandardeja työmailla, ympäristöystävällisiä periaatteita sekä sosiaalista vastuuta työntekijöidensä keskuudessa.

Art Kidsin kengät ovat hyvä valinta aktiiviselle lapselle

Kenkien ostaminen lapselle ei ole aina se kaikkein helpoin homma. Lapsen aktiivisen elämäntyylin vuoksi kenkien tulee olla kestäviä ja mukavia. Art Kidsin kengät ovat hyvä valinta lapselle, sillä ne ovat takuulla mukavat, kestävät ja todella tyylikkäät. Valikoimastamme lapsesi löytää varmasti mieluisat kengät, olipa sitten kyseessä talvinilkkurit tai makeat kesätennarit.

Footway – Art Kids kengät netistä

Perinteiden noudattaminen ja tietotaidon yhdistäminen nykypäivän haasteisiin aikaansaavat mukavat ja muodikkaat Art Kids –kengät, jotka saavat lapsesi haluamaan pihalle leikkimään kerta toisensa jälkeen. Tilaa Footwaylta Art Kids -kengät lapsellesi jo tänään. Footwaylla on maksuton toimitus ja palautus. 180 päivän avokaupan ansiosta lapsellasi on aikaa kokeilla kenkien sopivuutta kotona, kaikessa rauhassa.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK