Art Kengät Netistä

226 osumaa

Metropolien ohjaamaa suunnittelua

Arton espanjalaista suunnittelua huippuluokassa. Tuotemerkin kotipaikka on Riojaja kyseessä on perheyritys. Art toimittaa muotoilua, joka on ainutlaatuistalajissaan. Useiden mallien suunnittelussa on inspiraatiota jännittävistäsuurkaupunkien metropoleista ympäri maailmaa täydennettynä hienoilla käsintehdyillä yksityiskohdilla. Suunnittelunsa lisäksi on Art tunnettu korkeastamukavuudestaan ja kaikki yrityksen kengät testataan anatomisessa instituutissaValenciassa hyvän laadun varmistamiseksi. Monissa malleissa on lisäksiirrotettavat anatomiset pohjalliset. Artin tuotanto on kokonaan keskitettyympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin, joista esimerkkinä kaikkienmahdollisten jätetuotteiden käyttäminen tulevassa tuotannossa.

 

Kuljeomaa tietäsi

Artperustettiin vuonna 1995 ja se on sittemmin kasvanut merkittäväksi toimijaksikenkäalalla, erityisesti Euroopassa. Kohderyhmänä ovat olleet ne, joita he itsekutsuvat nimityksellä ”non cormformists”, siis ne, jotka erottuvat hiemanjoukosta ja kulkevat omaa tietään – mikä itse asiassa näkyy suunnittelussa.Art-kengät perustuvat mukavuuteen ja innovaatioon ja yritys pitää erittäintärkeänä ottaa huomioon, mitä sen eurooppalaiset asiakkaat haluavat – sehän onloppujen lopuksi melko laaja kohderyhmä, jolla on monia eri makuja jamielipiteitä. Footwaylla on laaja ja tasainen tarjonta Art-kenkiä, ja josaloitamme naistenkengillä, löydämme suosittuja malleja, kuten Rio, Bergen jaHarlem kategorioissa saapikkaat, varsikengät ja saappaat. Kengissä onseksikästä kerskailevuutta ja niistä huomaa, että ne on tarkoitettu muille kuinsuurelle massalle. Me Footwaylla olemme erityisen ihastuneita pitkävartisiin,mustiin saappaisiin, joissa on punaisia, pieniä yksityiskohtia.

 

Valitse vapaasti

Miehet,te voitte mässäillä muilla tyylikkäillä kengillä espanjalaiselta ystävältämme. Vilkaisenahkaisia tennareita, joissa on reilu ja vankka pohja pitkiä kävelylenkkejävarten tai tutustu nahkaisiin vapaa-ajan kenkiin monissa ihanissa väreissä – taihillityssä ruskeassa, jos haluat. Art tekee myös tossuja ja sandaaleja,täydellisiä mukavaan koti-iltaan tai kuistilla pyörimiseen kesäiltoina. Talveksilöydät varsikenkiä, joissa on miellyttävät vuorit ja kunnon pohjat, jotkakestävät lumisohjoa ja suolaa. Pikkuisille ja vähän isommille pikkuisillelöytyy suuri määrä kenkiä merkiltä Art. Täällä on söpöjä sandaaleja hienoillakoroilla, värikkäitä kenkiä, joissa on resorit nauhojen sijaan, nahkasaappaita,matalia ballerinakenkiä ja muita upeita malleja. Art tekee kenkiä kaikille,joilla on oma maku – ja sehän on melkein jokaisella, vai kuinka? Parasta Art-kengissäon se, että niissä on sekä muotoilua että jonkinlaista arkitoiminnallisuutta,minkä ansiosta ne sopivat lähes joka tilanteeseen. Toivomme, että löydät uudet Art-kenkäsiFootwaylta!

Sivu 1 / 4

226 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×