Kengät Netistä

115 osumaa

Underground England – tarinoita kengistä

Underground England kengät – tarinalla on väliä

Underground England on tuotemerkki, jonka jalkinekokoelma ei sinänsä ole ennennäkemätön, mutta yritys on tehnyt vanhojen hyvien ideoiden pohjalta uusia malleja, jotka palvelevat aikamme rohkeaa pukeutujaa uusissa urbaaneissa ympäristöissä. Brändin jalkinekokoelmasta löytyy kenkämalleja, joiden takaa löytyy todellinen tarina, kuten esimerkiksi kenkä nimeltä Creepers, joka on saanut nimensä englantilaisen toisen maailman sodan aikaan käytössä olleen aavikkosaappaan mukaan. Sotilaat nimittäin hiippailivat vastaavanlaiset bootsit jalassaan keskellä yötä naisia tapaamaan tuohon aikaan huonossa maineessa olleiden Kings Crossin ja Sohon alueilla.

Underground England kenkien unohtumattomat tarinat - Winkelpickers-malli

Underground Englandin Winkelpickers-mallin takana on kiehtova ja mielenkiintoinen tarina. Kenkä sai nimensä aatelisten 1300-luvulla suosiman jalkineen mukaan. Mitä pidempi ja kapeampi kengänkärki oli, sitä korkeampi oli nämä kengät jalassaan kulkevan miehen asema. Ilmiö huipentui niin pitkään kengänkärkeen, että käveleminen alkoi olla varsin haastavaa. Kengät julistettiinkin lopulta laittomiksi, mutta ne nousivat uudelleen suosioon 80-luvulla ja tällä kertaa ihan laillisesti. Suojakenkiä valmistettiin alkujaan suojaamaan brittiläisten rakennustyömiesten varpaita. Suojakenkä koki myös uuden suosion aallon 80-luvulla ja 90-luvun alussa grunge-aikakauden myötä.

Huippusuunnittelijat ja Undergorund England kengät

Nimekkäät huippusuunnittelijat, kuten esimerkiksi Karl Lagerfeld ja Izzue ovat vuosien saatossa suunnitelleet kenkiä tuotemerkille. Underground England on kovassa nousussa jännittävien ideoiden ja innovaatioiden virratessa ja uusien tuulien puhaltaessa. Underground England solmii paljon uusia yhteistyösopimuksia ja jännittäviä malleja tuleekin markkinoille lähes jatkuvalla syötöllä. Underground Englandin kokoelmasta löytyy useampia klassisempaa tyyliä edustavia jalkineita, mutta tämän lisäksi valikoimaan kuuluu myös rohkeampia kuvioita ja värejä ihmisille, jotka eivät arkaile erottua pukeutumisellaan joukosta. Valitsetpa sitten hillitymmät tai villimmät kengät, löydät varmasti laajasta tarjonnasta juuri itsellesi sopivat.

Undergorund England – eksentristä muotia

Tartu tilaisuuteen tehdä tuttavuutta mahtavan tuotemerkin kanssa, joka rikkoo rajoja. Meiltä Footwayltä löydät brändin trendikkäitä kenkiä, jotka ovat toinen toistaan upeampia. Nauti räiskyvästä värivalikoimasta, josta löytyy tummia goottivärejä kuten mustaa, harmaata ja metalliväriä. Näiden värien lisäksi Underground England on käyttänyt kengissään pirteää punaista, kirkasta sinistä sekä näyttävää leopardiväritystä. Huomaa kenkien erilaiset korot, jotka vaihtelevat matalasta paksuun ja kiilakorkoon. Jännittävät yksityiskohdat kuten nyörit, joustinosat, soljet, koristeompeleet ja niitit täydentävät komeita kenkämalleja ja antavat niille upean säväyksen. Underground England sneakerit jalassa sinut huomataan, missä ikinä oletkin.

Underground England kengät hankit osoitteesta Footway.fi

Tutustu Footwayn mielenkiintoiseen Underground England kenkämallistoon ja hanki itsellesi uudet, rohkeasti erilaiset jalkineet kenkähyllyysi. Tee valintasi ja nopea toimituksemme tuo kenkäsi parhaassa tapauksessa jopa seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä! 180 päivän avokauppa, maksuton toimitus ja maksuttomat palautukset takaavat mukavan shoppailun. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme tarvittaessa tuotevalinnoissa. Iloinen asiakaspalvelumme on meille sydämenasia ja pidämme asiakkaistamme aina hyvää huolta, jotta he voivat keskittyä tärkeimpään, eli trendikkäiden kenkien valitsemiseen!

Queens
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Metro
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Metro
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Bea
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Trainer
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UB-C015-BLK
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UJ-003-053
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Soho
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Queens
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Malu
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sheyla
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

115 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK