Angulus Kengät Netistä

96 osumaa

Laadukkaat tanskalaiset kengät

Tanskalainen merkki Angulus on osayritystä ATC Footwear A/S. Juuret kenkäteollisuudessa ovat syvät: Yritys onsuunnitellut ja valmistanut suosittuja jalkineitaan naisille ja lapsille vuodesta1904 lähtien. Kengät on tehty korkealaatuisesta nahkasta ja sopivaterinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Parhaatlastenkengät -palkinto

Suurinta suosiota nauttivat Anguluksenlastenkengät, joille British Junior Magazine -lehti myönsi paras kansainvälinenlastenkenkä -palkinnon. Merkki voitti myös kategoriassa ”Children in the city”.Ei ihme, että lastenkengät ovat todella suosittuja myös Footwaylla. Myydyimpienmallien joukosta löytyvät Angulus Coral, Silver ja Wide. Angulus-lastenkengätvalmistetaan pehmeästä nahkasta, ja ne ovat supermukavat lasten jaloissa.Kengän on oltava hyvin istuva, jotta lapset voivat leikkiä päivästä toiseen,kaikkina vuodenaikoina. Lasten jalat on huomioitu monella tapaa valmistuksessa.Kengät mukautuvat hyvin kasvavien jalkojen mukaan, sillä niissä on paljonkasvuvaraa. Kaikki menee uusiksi, kun lapsen jalat kasvavat – eikö olekin hyväsettä joku on jo ajatellut asiaa?

Yhteistyössälääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa

Kun Angulus-kengät tulivatmarkkinoille, yritys panosti erityisesti kenkien istuvuuteen. Paras mahdollinenkenkämalli kehitettiin tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttienkanssa. Tämän ja useiden tunnustuksien ansiosta Angulus on onnistunut luomaanuskollisen asiakaskunnan, joka valitsee kenkänsä merkin valikoimasta yhäuudestaan ja uudestaan. Vanha sananlasku ”suutari pysyköön lestissään” päteemyös ATC Footwear A/S:n kohdalla – ei kannata ryhtyä alalle, jossa ei tiedä mistäänmitään. Esimerkiksi me Footwaylla osaamme myydä kenkiä, joten panostamme vainsiihen! Myös ATC Footwear noudattaa tätä ajattelutapaa. Yritys on huippuosaajakenkien suunnittelussa ja valmistamisessa, ja pysyy siksi sillä alalla. Kengätvalmistetaan muuten Portugalissa, mikäli pohdit niiden alkuperää.

Myösaikuisille

Kuten jo varmasti tiedättekin, Angulusei valmista kenkiä ainoastaan lapsille vaan myös naisille. Footwaynvalikoimasta löytyy lukuisia malleja, joista valita. Suosituin kenkämallimme onAngulus Black – ihastuttava kenkä, joka sopii täydellisesti syksyyn. Vaikkapillifarkkujen kaveriksi? Angulus-kenkä on saatavilla eri malleissa ja väreissä,joten löydät varmasti suosikkisi. Kävelykenkien lisäksi mallistoon kuuluvatmyös naisten näyttävät, tyylipuhtaat herrainkengät. Niiden selkeä skandinaavinendesign viestii yksinkertaisuutta, tyylikkyyttä ja eleganssia. Etsitkölaatukenkiä itsellesi tai lapsillesi? Haluatko kengät, jotka ovat pitkäikäiset,kestävät vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sopivat sekä leikkeihin että juhliinja yökerhoon? Löydät uudet suosikkisi Angulukselta.

Most talked about
Sivu 1 / 2

96 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×