Amaort Kengät Netistä

0 osumaa

Amaortin kokoon rullattavat kengät mahtuvat pieneen tilaan

Amaortilta löydät hieman erilaisia kumisaappaita, jossa on sitä jotain ”uutta”. Japanilaiset Amaort-kumisaappaat ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja lisäksi myös käytännölliset, sillä ne mahtuvat varsin pieneen tilaan pehmeän, kokoon rullattavan materiaalinsa ansiosta. Saat siis kumisaappaat näppärästi mukaan ilman, että ne vievät matkalaukustasi liikaa tilaa. Näitä kumisaappaita voivat käyttää yhtä hyvin niin miehet kuin naisetkin.

Amaortin kengissä sateen kohinaan

Amaort on perustettu Japanissa vuonna 2008. Amaort on japania ja tarkoittaa ”sateen kohinaa”. Nimensä mukaisesti tuotemerkki valmistaa kumisaappaita. Kenkämerkki haluaa viedä perinteisten kumisaappaiden valmistuksen uudelle tasolle valmistaen erikoisempia kumisaappaita. Kumisaappaiden idea sai alkunsa riisin poimijoiden saappaista. Heillä nimittäin oli saappaiden yläosassa kiristys, ettei vesi pääsisi saappaan sisään heidän työskennellessään pelloilla.

Japanilaiset Amaortin kengät ovat täydelliset sadepäivän kaverit

Amaort valmistaa kumisaappaita, joiden tulee olla käytännöllisiä, mukavia, trendikkäitä ja laadukkaita. Kumisaappaiden päällinen on luonnonkumia ja niiden sisällä on irrotettava tekstiilivuori. Amaortin kumisaappaiden vartta voi rullata ylös ja alas oman maun mukaan. Nämä saappaat tuntuvat jalassa keveiltä. Mikäli siis etsit kumisaappaita, joiden haluat pitävän jalkasi kuivina, kannattaa ehdottomasti satsata Amaortin saappaisiin.

Footway – Amaort kengät netistä

Japanilaiset Amaort kumisaappaat ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja lisäksi myös käytännölliset jalkineet. Nämä saappaat mahtuvat varsin pieneen tilaan pehmeän, kokoon rullattavan materiaalinsa ansiosta. Amaortin uniikit kumisaappaat pääset tilaamaan Footwayn sivuilta. Muistathan myös, että meillä on ilmainen toimitus ja palautus sekä 180 päivän avokauppa. Joten ei muuta kun tilailemaan!

Julkaisuja aiheesta Amaort
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK