Kengät Netistä

16 osumaa

Klassisia herrainkenkiä vuodesta 1922

Allen Edmonds on maailman taitavimpia klassisten reunos- ja herrainkenkien valmistajia. Amerikkalaisen merkin juuret juontavat aina vuoteen 1922 asti. Laatujalkineet valmistetaan käsin monimutkaisessa valmistusprosessissa, jossa on yli 200 vaihetta. Näin varmistetaan, että pieninkin yksityiskohta on täydellinen! Kengät on luonnollisesti valmistettu tarkkaan valikoidusta korkealaatuisesta nahkasta.

Kuin luodut viimeisteltyyn tyyliin

Erinomainen yksityiskohtien ja laadun tuntemus tekee Allen Edmonds -kengistä sekä tyylikkäitä että erittäin mukavia ja kestäviä. Reunoskengät säilyttävät arvonsa ja ovat ehdottomat suosikkisi vielä vuosia eteenpäin. Allen Edmonds -jalkineet ovat kuin luodut viimeisteltyyn tyyliin – klassisempaa valmistajaa, jolla on näin kattava valikoima, on vaikea löytää. Yritys valmistaa nykyään myös laadukkaita casual-kenkiä.

Kengät, joissa voi vanheta

Allen Edmonds -kenkien pohjallinen on valmistettu korkista, aivan kuin Birkenstock-sandaaleissa, ja se tarjoaa jaloillesi tukevan ja mukavan pohjan levätä – todella kestävän pohjan. Allen Edmonds -kenkiä ei osteta vain siksi, että ne ovat tyylikkäät tai sopivat viikonlopun juhliin (vaikka onhan nämä täysin varteenotettavia syitä). Ne hankitaan klassisen lookin ja pitkäikäisyyden vuoksi. Kengät kestävät erinomaisesti kulutusta, ja ne on tehty kulkemaan mukanasi pitkään edellyttäen, että huollat niitä oikein ja usein. Hyvin huolletut Allen Edmonds -kengät säilyvät hyvänä vuosikymmeniä.

Pidä huolta Allen Edmonds -kengistäsi

Jotta kenkäsi säilyisivät hyvänä mahdollisimman pitkään, täytyy niistä pitää huolta oikealla tavalla. Hanki hyvä kenkäharja, kenkälusikka, kenkävoide, kenkärasva, setripuinen lepolesti, puhdistussieni ja kyllästespray. Ensimmäiseksi sinun tulee suojata kenkäsi kyllästespraylla ja odottaa kunnes aine on kuivunut. Voitele ne sen jälkeen kenkävoiteella. Kun olet käyttänyt kenkiä muutaman kerran, aloita niiden puhdistaminen harjaamalla, minkä jälkeen voit puhdistaa ne sienellä. Anna kenkien kuivua ja viimeistele kenkävoiteella. Kun et käytä Allen Edmonds -kenkiäsi, aseta niihin setripuiset lepolestit – ne imevät kosteutta ja pitävät kenkäsi raikkaina pitkään. Äläkä unohda, että mikäli päätät hankkia Allen Edmonds -kengät, pääset mukaan arvostettuun seuraan: Ronald Reagan, Bill Clinton, sekä monet muut presidentit ja hyvinpukeutuvat ja vaikutusvaltaiset miehet ovat pitäneet jaloissaan Allen Edmonds -kenkiä. Toivomme, että löydät uudet herrainkenkäsi täältä!

Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK