Allen Edmonds Kengät Netistä

12 osumaa

Klassisia herrainkenkiä vuodesta 1922

Allen Edmonds on maailman taitavimpiaklassisten reunos- ja herrainkenkien valmistajia. Amerikkalaisen merkin juuretjuontavat aina vuoteen 1922 asti. Laatujalkineet valmistetaan käsinmonimutkaisessa valmistusprosessissa, jossa on yli 200 vaihetta. Näinvarmistetaan, että pieninkin yksityiskohta on täydellinen! Kengät onluonnollisesti valmistettu tarkkaan valikoidusta korkealaatuisesta nahkasta.

Kuinluodut viimeisteltyyn tyyliin

Erinomainen yksityiskohtien ja laaduntuntemus tekee Allen Edmonds -kengistä sekä tyylikkäitä että erittäin mukaviaja kestäviä. Reunoskengät säilyttävät arvonsa ja ovat ehdottomat suosikkisivielä vuosia eteenpäin. Allen Edmonds -jalkineet ovat kuin luodut viimeisteltyyntyyliin – klassisempaa valmistajaa, jolla on näin kattava valikoima, on vaikealöytää. Yritys valmistaa nykyään myös laadukkaita casual-kenkiä.

Kengät,joissa voi vanheta

Allen Edmonds -kenkien pohjallinen onvalmistettu korkista, aivan kuin Birkenstock-sandaaleissa, ja se tarjoaa jaloillesitukevan ja mukavan pohjan levätä – todella kestävän pohjan. Allen Edmonds -kenkiäei osteta vain siksi, että ne ovat tyylikkäät tai sopivat viikonlopun juhliin(vaikka onhan nämä täysin varteenotettavia syitä). Ne hankitaan klassisenlookin ja pitkäikäisyyden vuoksi. Kengät kestävät erinomaisesti kulutusta, jane on tehty kulkemaan mukanasi pitkään edellyttäen, että huollat niitä oikeinja usein. Hyvin huolletut Allen Edmonds -kengät säilyvät hyvänä vuosikymmeniä.

Pidähuolta Allen Edmonds -kengistäsi

Jotta kenkäsi säilyisivät hyvänämahdollisimman pitkään, täytyy niistä pitää huolta oikealla tavalla. Hanki hyväkenkäharja, kenkälusikka, kenkävoide, kenkärasva, setripuinen lepolesti,puhdistussieni ja kyllästespray. Ensimmäiseksi sinun tulee suojata kenkäsi kyllästesprayllaja odottaa kunnes aine on kuivunut. Voitele ne sen jälkeen kenkävoiteella. Kunolet käyttänyt kenkiä muutaman kerran, aloita niiden puhdistaminen harjaamalla,minkä jälkeen voit puhdistaa ne sienellä. Anna kenkien kuivua ja viimeistelekenkävoiteella. Kun et käytä Allen Edmonds -kenkiäsi, aseta niihin setripuisetlepolestit – ne imevät kosteutta ja pitävät kenkäsi raikkaina pitkään. Äläkäunohda, että mikäli päätät hankkia Allen Edmonds -kengät, pääset mukaanarvostettuun seuraan: Ronald Reagan, Bill Clinton, sekä monet muut presidentitja hyvinpukeutuvat ja vaikutusvaltaiset miehet ovat pitäneet jaloissaan AllenEdmonds -kenkiä. Toivomme, että löydät uudet herrainkenkäsi täältä!

Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×